ŠPICA SCM Road-Show (Ljubljana – Beograd – Zagreb) upravljanje lancem snabdevanja

Komentari: 0

Posle velikog interesovanja za seriju Seminara na temu WMS & Voice, u aprilu ove godine, ŠPICA organizuje novu seriju seminara na temu SCM (Supply Chain Management / Upravljanje Lancem Snabdevanja).

ŠPICA SCM Road-Show polazi iz Ljubljane 21. septembra, u Beogradu je 29. septembra, a u Zagrebu 19. oktobra. Biće to izvrsna prilika za sve zainteresovane da od vrhunskih stručnjaka čuju o novostima u logistici, u upravljanju skladištima, kao i o najnovijim tehnologijama i najmodernijoj opremi i rešenjima koje ŠPICA, zajedno sa svojim partnerima, uspešno implementira širom regije.

Kada govorimo o lancu snabdevanja, o procesima od proizvodnje do prodaje, odnosno do isporuke krajnjem potrošaču, u svakom segmentu moramo uzeti u obzir i dva aspekta: konkurentsku prednost i racionalizaciju.

Upravo iz tih razloga u ŠPICI posmatramo čitav niz procesa, od štampanja nalepnica, preko skladištenja, popisa, distribucije i podrške prodaji, i u skladu sa tim nastojimo da izborom pravih rešenja i svojom ponudom - odgovorimo na zahteve korisnika na najbolji mogući način.

U odnosu na vreme od pre nekoliko desetina godina, danas je mnogo izraženiji značaj pravovremene dostave odgovarajuće robe, na pravo mesto, u traženoj količini, uz najmanji broj grešaka, uz obezbeđenje sledljivosti u celom lancu, a sve po prihvatljivim troškovima.

Ključ za uspešnu optimizaciju i smanjenje troškova jeste ovladavanje tokovima informacija u svakom od logističkih procesa, bilo da se radi o transportu, skladištenju, podršci ekipama na terenu ili o boljem servisiranju krajnjih kupaca.

Implementacijom odgovarajućih rešenja stvaraju se bolji uslovi za pregovaranje, za davanje boljih ponuda i većih popusta i postizanje veće konkurentske prednosti. Kako ovo postići? Odgovor na to pitanje daje ŠPICA sa svojom ponudom SCM rešenja, i to uspešno radi više od 25 godina.

Zašto ŠPICA? Zato, jer ima:

- najviše akumuliranog znanja i iskustva iz brojnih projekata u regiji,

- najbrojniju i najbolju ekipu stručnjaka,

- u praksi dokazanu metodologiju implementacije,

- stabilna i robusna rešenja u koja je ugrađena najbolja praksa stečena iz više od 3 000 referenci širom EMEA regije,
- različita rešenja u skladu sa potrebama i rastom vašeg biznisa (WMS, Voice, SFA, Asset Management, Label Management),

- lokalizovana za kompanije u Srbiji i Adriatic regiji i, poslednje, ali ne i najmanje važno,
dugogodišnje partnerstvo sa vodećim svetskim proizvođačima opreme za rad u skladištu, u trgovinama i na terenu (Zebra, Honeywell, NiceLabel, Microcsan,…).

Više o ŠPICA rešenjima na http://blog.spica.com/srpski/ i na www.spica.rs

Darko Korać, darko.korac@spica.com

 

Izvor: Časopis Industrija

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti