10 najboljih AI alata za povećanje produktivnosti

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

Bez obzira da li želite da automatizujete male zadatke, poboljšate donošenje odluka ili steknete dublji uvid iz podataka, sajt geeksforgeeks.org predstavio je 10 alata koji vam mogu pomoći da postignete svoje ciljeve ili otkrijete nove mogućnosti u svetu veštačke inteligencije.

ChatGPT

ChatGPT je alatka za obradu prirodnog jezika koju pokreće AI tehnologija razvijena od strane OpenAI-a koja nam omogućava da generišemo tekstualni odgovor. Jezički model može vam pomoći u zadacima kao što su pisanje eseja i sastavljanje e-poruka i kodiranje. Glavni cilj izgradnje ovog alata je bio da se eliminiše problem tradicionalnih metoda četbot-a koje smo koristili na svim platformama kao što su e-trgovina, bankarstvo, itd, tako da funkcioniše kao normalno ljudsko biće.

Hostinger AI Website Builder

Hostinger AI Website Builder je dizajniran da pomogne korisnicima da naprave veb stranice koje su pogodne za različite ciljeve. Ovo sveobuhvatno rešenje pojednostavljuje proces: nakon registracije, pružite informacije o svom brendu i gledajte kako AI kreira jedinstveni dizajn veb stranice za nekoliko minuta.

Platforma je opsežna i pokriva poslove kao što su kreiranje zanimljivog materijala, odabir odgovarajuće grafike i kombinovanje ključnih komponenti dizajna. Aplikacija obezbeđuje neverovatan izgled i dobro rangiranje u pretrazi za vašu veb lokaciju zahvaljujući svom intuitivnom uređivaču i integrisanim AI SEO alatima.

DeepBrain AI

DeepBrain AI je vrhunska video sinteza i najbolji izbor za AI video generator koja je specijalizovana za stvaranje hiperrealističnih AI ljudi. Možete da kreirate zapanjujuće video zapise sa samo skriptom i koristite fotorealistične avatare veštačke inteligencije koji mogu da govore više od 80 jezika i prirodno gestikuliraju.

Ima pravi šablon za vas, bilo da vam je potreban video za obuku, marketinški video, video sa uputstvima ili video sa vestima. Ručno kreiranje video zapisa visokog kvaliteta je dugotrajno i izazovno. Ali, sa DeepBrain AI alatom, video produkcija je postala mnogo efikasnija i oduzima manje vremena.

WriteSonic

WriteSonic je prirodni jezik za obradu teksta zasnovan na ChatGPT-u, ali sa nekim dodatnim i moćnim funkcijama. Generiše odgovore sa najnovijim podacima dostupnim na internetu i može da generiše slike prema opisu koji date. Dizajniran je da bude lak za upotrebu i jednostavan za korišćenje, dostupan je 24/7 i može mu se pristupiti preko različitih platformi, kao što su veb stranice, aplikacije za razmenu poruka i društveni mediji.

Personal AI

Personal AI je napredna AI alatka za razgovore koja je dizajnirana da vam pomogne da imate pametnije razgovore sa poslovnim partnerima, saradnicima i potencijalnim klijentima, bez obzira da li želite da automatizujete odgovore, generišete pitanja ili jednostavno vodite prirodniji razgovor. Možete automatizovati odgovore na često postavljana pitanja, podesiti automatizovane odgovore na e-poštu, pa čak i generisati personalizovane poruke za svoje klijente ili klijente.

Dizajniran je tako da bude lak za upotrebu i jednostavan za korišćenje, bez obzira na vaš nivo tehničke stručnosti. Može se pristupiti preko različitih platformi, kao što su aplikacije za razmenu poruka, klijenti e-pošte i društveni mediji, što olakšava da ostanete povezani i produktivni bez obzira gde se nalazite.

Synthesia

Synthesia je napredna AI platforma za kreiranje video zapisa koja je dizajnirana da vam pomogne da brzo i lako kreirate video zapise profesionalnog kvaliteta. Transformisanje teksta u video za nekoliko minuta, omogućava vam da kreirate zanimljive video zapise za širok spektar namena, od marketinga i reklamiranja do obrazovnog i poučnog sadržaja.

Ima sposobnost da generiše video zapise na različitim jezicima i akcentima. Bez obzira da li želite da kreirate sadržaj za međunarodnu publiku ili samo treba da komunicirate sa ljudima koji govore drugi jezik, podržava više jezika i akcenta i može vam pomoći da dosegnete širu publiku i da efikasnije komunicirate.

Replika

Replika je napredni AI četbot koji je dizajniran da komunicira sa korisnicima na način koji deluje prirodno i kao čovek. Za razliku od drugih četbot robota koji se oslanjaju na unapred programirane odgovore, ovaj koristi autoregresivni model za generisanje odgovora koji su jedinstveni za svaki razgovor. Kako korisnici stupaju u interakciju sa ovim četbotom, AI saznaje više o njima i njihovim preferencama, omogućavajući mu da prilagodi svoje odgovore njihovim specifičnim potrebama i interesima.

Flair.ai

Flair je napredni alat za dizajn koji je osmišljen da pomogne preduzećima da kreiraju profesionalni, brendirani sadržaj u deliću vremena. Sa svojim modernim i čistim dizajnom, Flair je jednostavan za korišćenje i navigaciju, što ga čini odličnom opcijom za dizajnere svih nivoa iskustva. Analizom sadržaja vaše scene, Flair može vremenom postati pametniji, učeći iz vaših izbora dizajna i preporučujući poboljšanja koja vam mogu pomoći da kreirate još bolji sadržaj u budućnosti.

HeyDay

HeyDay koristi naprednu tehnologiju da vam pomogne da zapamtite važne informacije na koje ste naišli na mreži. Omogućava vam da sačuvate veb stranice i sadržaj za kasniju upotrebu i neprimetno se integriše sa popularnim aplikacijama kao što su Gmail, Slack i Google Drive. Uz ovo, nikada više nećete zaboraviti važne detalje ili propustiti dragocene informacije.

Chinchilla

Chinchilla je inovativna AI alatka koja ima za cilj da pruži neuporedivo iskustvo u obradi prirodnog jezika. Dizajniran je da bude efikasniji od GPT-3 sa svojim računarski optimalnim modelom i 70 milijardi parametara, što je četiri puta više podataka od Gopher-a. Pored toga, zahteva znatno manje podešavanja, što ga čini pristupačnijim i isplativijim za preduzeća.

Izvor: eKapija

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti