SUMITOMO (SHI) DEMAG-BRZINA, TAČNOST I POUZDANOST

Komentari: 0

Kupovina mašine za brizganje plastike je obično naporan zadatak. Treba izabrati mašinu, koja odgovara proizvodu, ali da je precizna i pouzdana. Rezervni delovi su skupi, često nisu odmah dostupni, u međuvremenu mašina stoji, a sa mašinom stoji i cela proizvodnja.

Ukratko, mašina je pogodna za sve koji žele brizgati kvalitetne proizvode.

INTELECT – POUZDANO, POTPUNO ELEKTRIČNO REŠENJE

Električna mašina za brizganje plastike IntElect može se pohvaliti sa motorom, koji je posebno dizajniran za Sumitomo (SHI) Demag mašine (Sumitomo Demag ima sopstvenu proizvodnju motora).

Još jedna od bitnih novosti je nov način prenosa sile između motora i šneke. Klasična hidraulična mašina ima prenos zasnovan tako da primenjuje silu kroz brojne mehaničke komponente, što rezultira povećanom potrošnjom energije, efikasnošću i čvrstinom sistema.

IntElect je, međutim, dizajniran tako da ima servo motor povezan sa pužem preko vretena, što zauzvrat smanjuje troškove rada, omogućava visok stepen ponovljivosti i sprečava neispravnost.

Pored ovih prednosti, IntElect se lako može pohvaliti mnoštvom funkcija za još bolje proizvode. Maksimalna zaštita alata je funkcija koja omogućava optimizovanu raspodelu sile zatvaranja, što rezultira smanjenim habanjem alata.

Sve zajedno je dizajnirano tako da, pored svih gore pomenutih funkcija, mašina detektuje neočekivani predmet i ne zatvara alat, već aktivira signal upozorenja. 

Za bolje rezultate pri brizganju IntElect nudi funkciju, koja ravnomerno raspoređuje pritisak bez zaustavljanja sistema, omogućavajući ravnomernu raspodelu polimera kroz alat.

Sama funkcija se vrši bez dodatnog usporavanja procesa i odlična je za alate sa više gnezda. Osigurava optimalan i ravnomeran rad mašine čak i u najtežim uslovima. 

ENERGETSKI EFIKASAN

Sumitomo (SHI) Demag poseduje još jednu od prednosti, a to je ušteda energije. Zbog dizajna servo motora koji je namenjen samo za Sumitomo (SHI) Demag mašine i jedinstveni prenos sile sa motora preko vretena do šneke, čini ga 60% ekonomičnijim u odnosu na ostale uređaje na tržištu.

U istraživanju koje je sprovedeno 2018. godine, otkrili smo da mašina za brizganje IntElect od 50 t sile zatvaranja, troši manje energije od kuhinjskog grejača vode.

Zbog pomenute ekonomičnosti, prilikom kupovine možete pregovarati o ekološkoj subvenciji, štedeći do 20% prilikom kupovine.

INFORMACIJE I SAVETI

Mi u Top Teh d.o.o. znamo da je kupovina mašine za brizganje plastike težak proces, i pružamo vam stručne savete i merenja, gde ćemo zajedno sa vama naći najbolje rešenje za vas i vašu kompaniju. 

Postanite ponosni vlasnik novog IntElecta.
 

Top Teh d.o.o.
Reber 10
1291 Škofljica,
Slovenija
Top Teh machinery d.o.o:
Ibarski put 112, Velereč
32 300 Gornji Milanovac
tel: + 381 32 515 05 90
prodajattm@topteh.si
www.topteh.eu


 

 

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti