Green Grand Prix za InGrid zgradu Schneider Electric-a

Komentari: 0
Fotografija od: Schneider Electric

Schneider Electric sa ponosom objavljuje da je InGrid zgrada u Novom Sadu nagrađena prestižnom Grand Prix nagradom u kategoriji Green, koju dodeljuje Francusko-srpska privredna komora (CCIFS).

Ova nagrada priznaje posvećenost preduzeća pozitivnom uticaju na društveno i ekonomsko okruženje kroz promociju dobre prakse društveno-odgovornog poslovanja, sa fokusom na očuvanje životne sredine.

"Dobijanje Grand Prix nagrade predstavlja veliko priznanje za naš tim i našu ideju. Ova nagrada nije samo rezultat naše tehnološke ekspertize, već i našeg dubokog uverenja da održivost može biti ključni faktor za uspeh poslovanja i stvaranje pozitivnog uticaja na okruženje.

InGrid zgrada postala je primer kako održivost može biti integrisana u svaki aspekt poslovanja, unapređujući ne samo naše radno okruženje, već i širu zajednicu", izjavio je Dragoljub Damljanović, direktor Razvojnog centra Schneider Electric-a u Novom Sadu.

InGrid projekat predstavlja revolucionarnu transformaciju zgrade u održivi, energetski efikasan objekat koji postavlja nove standarde u domenu ekološke odgovornosti i društvene održivosti.

Kroz implementaciju inovativnih tehnologija i angažovanje zajednice, InGrid zgrada postala je simbol posvećenosti Schneider Electrica očuvanju okoline, unapređenju poslovnog okruženja i vršenju pozitivnog uticaja na zajednicu.

Grand Prix je druga značajna nagrada koju je InGrid zgrada dobila u ovoj godini, nakon što je u januaru bila nagrađena prestižnim Platinum LEED sertifikatom, najvišim nivoom sertifikacije zelene gradnje.

Ove nagrade su samo dodatni podstrek za Schneider Electric da nastavi aktivno da radi na unapređenju svojih praksi i tehnologija kako bi doprinela stvaranju pozitivnih promena u društvu i očuvanja životne sredine.

O kompaniji

Svrha kompanije Schneider Electric je da podstakne sve u nastojanju da maksimalno iskoriste energiju i resurse, pospešujući napredak i održivost za sve.

U kompaniji Schneider Electric ovaj koncept nazivamo "Life is On". Naša misija je da budemo vaš digitalni partner u dostizanju ciljeva održivosti i efikasnosti.

Mi pokrećemo digitalnu transformaciju tako što integrišemo vodeće svetske tehnologije u domenu energetike i procesne industrije, od početne tačke do cloud-a, povezujući proizvode, upravljanje, softver i usluge u integrisana rešenja za domove, zgrade, data centre, infrastrukturu i industriju.

Mi smo najlokalnija od svih globalnih kompanija. Zalažemo se za otvorene standarde i partnerske ekosisteme koji sa žarom dele našu svrhu poslovanja, inkluzivni pristup i osnažujuće vrednosti.

www.se.com/rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti