Prvih 20. godina poslovanja kompanije ABB u Srbiji

Komentari: 0

Decenijama unazad, kompanija ABB u Srbiji je organski rasla, počevši od predstavništva pa do formiranja privrednog društva, kao deo ABB Grupe.

Kroz neprekidno usavršavanje i ulaganje u razvoj svojih zaposlenih, uz podsticanje zdravog timskog duha, neguje se ABB korporativna kultura na domaćem poslovnom tlu.

Kratki retrospektivni film pred vama pokazuje na koji je način tokom svog poslovnog trajanja ABB u Srbiji pokazao sposobnost da se uspešno prilagodi izazovima tržišta i ponudi rešenja za različite potrebe klijenata, osiguravajući tako reputaciju pouzdanog partnera, a da pritom aktivno podrži zajednicu kroz različite sponzorske i humanitarne projekte i aktivnosti, pokazujući svoju odgovornost i posvećenost društveno odgovornom poslovanju.

Posebno je istaknuta angažovanost i ekspertiza kompanije kroz projekte održavanja infrastrukturnih objekata i revitalizaciju elektroenergetskih sistema Srbije, naročito nakon poplava 2014. godine.


Treba se takođe podsetiti, da ABB Srbija ovih 20 godina poslovanja u našoj zemlji temelji na dugoj tradiciji, odnosno na 130 godina poslovanja ABB Grupe, sa sedištem u Cirihu.

Trenutno ABB Grupa zapošljava preko 105.000 ljudi, i prisutna je na tržištima u preko 100 zemalja, a svoje kancelarije trenutno ima u oko 100 država.

Svoje poslovanje kompanija ABB fokusira na četiri globalna poslovna sektora, a to su elektroenergetska oprema, procesna automatizacija, elektromotorni pogoni i robotika.

U svim ovim sektorima ABB je u svetu pozicioniran brend koji predstavlja kvalitet i pouzdanost, što je prepoznato i na našem tržištu.

Ova kompanija je posvećena održavanju visokih socijalnih, ekoloških i etičkih standarda, i svakako teži kontinuiranom unapređenju ekonomije, životne sredine, a pored svega pruža podršku široj društvenoj zajednici u kojoj živimo i radimo. 

Časopis Industrija od aprila 2009. godine ima neprekidnu saradnju, ali i veliku podršku od ove kompanije.

U dobroj energiji i odličnoj saradnji, došli smo i do prvih 20 godina ABB-a u Srbiji,

Dragi prijatelji iz ABB Srbija, i na ovaj način, još jednom vam čestitamo jubilej i da rastemo zajedno do novih jubileja. 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti