Časopis INDUSTRIJA - Uvek sa vama

 

Zbog aktuelne situacije sa virusom korona, redakcija časopisa Industrija je donela odluku da će naše naredno izdanje - broj 85. izaći iz štampe po ukidanju vanrednog stanja na celoj teritoriji Republike Srbije. Za sva pitanja možete nas kontaktirati na office@industrija.rs, ili na naše službene e-mail adrese, pošto je organizovan rad od kuće.

Dežurni kontakt telefon je + 381 60 344 84 28.

U nadi da će se ova situacija brzo završiti, želimo vam dobro raspoloženje uz ranije brojeve našeg časopisa, kao i sa sadržajima na našem internet portalu www.industrija.rs.

#ostanikodkuce

Due to the current situation with the corona virus, the managment of magazine "Industrija" has decided that our next issue - edition No.85 will be out of print after the state of emergency has been abolished throughout the Republic of Serbia. For any questions you can contact us at office@industrija.rs, or at our official addresses, since work from home is organized.

Contact telephone number is + 381 60 344 84 28.

In the hope that this situation will end quickly, we wish you a good mood with the earlier issues of our magazine, or with the actual content on our internet portal www.industrija.rs.

#stayathome

Redakcija časopisa Industrija.

Nikola Mirković
glavni i odgovorni urednik

 

 

 

 

 

 

 

Zbog aktuelne situacije sa virusom korona, redakcija časopisa Industrija je donela odluku da će naše naredno izdanje - broj 85. izaći iz štampe po ukidanju vanrednog stanja na celoj teritoriji Republike Srbije.

 

 

 

MTS :: MTS DATA CENTAR

IB - CADDY

 

PRAVO MESTO ZA VAŠE PODATKE / NAJBOLJI SMEŠTAJ ZA VAŠU OPREMU - mts Data centar smešten je u samom centru Beograda i prostire se na više od 2000 m2 tehničkog prostora za smeštaj ICT opreme poslovnih korisnika. Pored smeštaja opreme - usluge Telehousinga, omogućen je direktan, brz i efikasan pristup svim telekomunikacionim uslugama na nacionalnom (nezavisno od izbora provajdera pristupa internetu) i internacionalnom nivou (PoP-ovi mts mreže nalaze se i u Budimpešti, Becu, Frankfurtu, Sofiji, Ljubljani...), preko telekomunikacione infrastrukture vrhunskog kvaliteta (carrier grade).

 

FANUC :: INDUSTRIJSKA AUTOMATIZACIJA: FANUC JE IZAZOV ZA BUDUĆNOST

Oracal polikarbonati

 

Svako novo iskustvo donosi benefite, a u FANUC-u se trudimo da ih maksimalno upotrebimo u korist naših postojećih i budućih partnera. Celu godinu smo se pripremali za jedan od najvažnijih dana, koji je kao rezultat otvaranja kancelarije FANUC-a u Srbiji označio pravce tehnološke inovacije u industriji i otvorio nove vizije za mnoge goste na području automatizacije. Kao vodeća kompanija u industrijskoj automatizaciji, odlučili smo se da napravimo hrabar korak ove godine u aprilu i otvorili smo novu filijalu u Srbiji, koja zbog odlične tržišne orijentacije, izuzetnog strateškog položaja i velikog naglaska na budućnosti trendova robotike i industrijske automatizacije, privlači brojne nove mogućnosti za širenje potencijalnih tržišta.

 

TRC PRO D.O.O. :: SPAJANJE KOMPANIJA HBM I BKSV

MPT SISTEMI

 

Prošlo je gotovo godinu dana od spajanja kompanija HBM (Hottinger Baldwin Messtechnik GmbH) i BKSV (Brüel & Kjær Sound and Vibration A/S). Obe kompanije su globalni lideri u svojim branšama. BKSV u oblasti merenja zvuka, buke i vibracija, a HBM u oblasti pouzdanosti, pogonske čvrstoće, efikasnosti rotacionih mašina, kontrole industrijskih procesa i industrijskog vaganja.
NOVA KOMPANIJA NOSI NAZIV HBK (HOTTINGER, BRÜEL & KJÆR) - Kombinujući najbolje od obe kompanije, HBK je formirao kritičnu masu za digitalnu transformaciju industrije korisnika, dodatom vrednošću novih proizvoda.

 

DB SCHENKER :: CONNECT 4 LAND - DB SCHENKER PREDSTAVLJA NOVU DIGITALNU PLATFORMU

Alfa Laval

 

DB Schenker je razvio novu platformu „Connect 4.0“ koja omogućava našim klijentima da drumskim, avio i pomorskim transportom praktično otpremaju pošiljke putem interneta, jednostavno klikom miša. Profesionalna logistika je jednostavnija nego ikad. Spojili smo naše usluge na jednoj platformi - što predstavlja značajan korak u našoj strategiji kada je digitalizacija u pitanju. Sve vreme smo se vodili potrebama naših klijenata i uspeli savremenu online kupovinu da uvedemo u B2B logistički posao.

NUMIKON :: NUMIKON OD A do Ž ZA MEHANIČKE PRORAČUNE

copa data


Numikon, kompanija iz Zagreba, koja je nedavno napunila 12 godina svog poslovanja, od samog početka je odredila svoju specijalizaciju delovanja u svim aspektima i oblicima mehaničkih proračuna.
Izrada mehaničkih proračuna mehaničkih konstrukcija, procesne i energetske opreme, koja se koristi u procesnim postrojenjima, hidro, termo i nuklearnim elektranama, je okosnica inženjerskog odeljenja Numikon-a, dok se drugi deo kompanije specijalizovao za distribuciju, tehničku podršku, edukaciju i treninge iz specijalizovanih softvere iz istih područja.

 

TERMOINŽENJERING :: VAŠ POUZDANI PARTNER U INDUSTRIJI

TERMOINŽENJERING

 

Od svog osnivanja 1985. godine, Termoinženjering je postao jedna od vodećih kompanija u oblasti projektovanja i izgradnje najzahtevnijih objekata i siguran partner domaćim i stranim investi torima. Vrste radova: • Arhitektonski i građevinski radovi • Elektro radovi, napajanje i signalne instalacije • Automatsko upravljanje, SCADA, BMS • Mašinske instalacije, KGH i transportni sistemi • Instalacija procesne opreme • Vodovod i kanalizacija

 

ČITAJTE U NOVOM BROJU ČASOPISA INDUSTRIJA