Nagrada za klimu - CDP je ocenio FANUC kao "A-listu"

Komentari: 0


FANUC, svetski lider u automatizaciji fabrika, priznat je od strane globalne ekološke neprofitne dobrotvorne organizacije CDP za svoje liderstvo u korporativnoj transparentnosti i performansama u pogledu klimatskih promena, čime je po prvi put obezbedio mesto na svojoj godišnjoj „A listi“.

Na osnovu podataka prijavljenih kroz Upitnik CDP o klimatskim promenama 2023, samo 346 kompanija je klasifikovano na A listi od više od 21.000 kompanija širom sveta.

FANUC je postavio srednjoročne i dugoročne ciljeve za smanjenje emisija gasova staklene bašte i podstiče više napora da ih postigne.

Ciljevi kompanije za fiskalnu 2030. godinu potvrđeni su inicijativom SBT (Science Based Targets), koja se zasniva na Globalnom dogovoru Ujedinjenih nacija, Institutu za svetske resurse i Svetskom fondu za prirodu.

FANUC doprinosi realizaciji društva sa neutralnim emisijama ugljenika promovišući smanjenje emisija, ne samo iz sopstvenih aktivnosti kompanije, već i onih svojih kupaca razvojem i obezbeđivanjem proizvoda sa poboljšanim performansama uštede energije.

Kompanija je vodeći svetski dobavljač CNC sistema i industrijskih robota i alatnih mašina.

O FANUC-u

Kompanija FANUC je jedan od vodećih svetskih proizvođača automatizacije za CNC upravljačke sisteme, robote i proizvodne mašine (ROBODRILL, ROBOCUT i ROBOSHOT).

Od leta 1956 FANUC je pionir u razvoju numeričko upravljanih mašina u automatizaciji industrije.

Sa više od 260 lokacija FANUC-a po celom svetu i više od 8000 zaposlenih, ova kompanija nudi mrežu prodaje, tehničku podršku, istraživanja u razvoju, logistiku i usluge za stranke.

Za više informacija obratite se na:

FANUC Serbia d.o.o.
Karađorđeva 166, 22300 Stara Pazova
Telefon: +381222150324
Pišite na info@fanuc.rs
Domača strana: www.fanuc.rs

Pratite nas: LinkedIN, Facebook, Instagram, Youtube – FANUC Serbia

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti