REFCON - PRILAGOÐAVAMO SE VAMA I VAŠIM POTREBAMA

Komentari: 0

Kako bi ostvarili nove poslovne uspehe i održali konkurentnost na tržištu, prilagodavanje promenama i održavanje visokog nivoa kvaliteta proizvoda i usluga su ključni faktori. O ovim temama smo razgovarali sa Nikolom Stegnjajom, menadžerom prodaje u kompaniji Refaflex.

Časopis Industrija: Recite nam nešto više o Vašoj kompaniji.

Nikola Stegnjaja: Poslovanje kompanije Refaflex deli se u tri segmenta.

Prvi je isporuka, ugradnja i servis brzih Efaflex vrata.

Efaflex vodeća multinacionalna kompanija u proizvodnji brzih industrijskih vrata, ima dugogodišnju saradnju sa nama i mi smo njeni zastupnici na teritoriji Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije.

Zahvaljujući zastupanju Efaflex-a i mreži poznanstava koja uz to dolaze, uspeli smo da stupimo u kontakt sa velikim brojem klijenata i postigli znacajne uspehe u svakoj zemlji koju zastupamo, što nas čini izuzetno ponosnim i motiviše da ostvarujemo nove.

Sigurnost, efikasnost i dostupnost za hitne intervencije i podršku 24 sata dnevno predstavlja temelj našeg poslovanja.

Drugi segment našeg poslovanja je lični brend X-ray doors.

X-ray doors je specijalizovan za pružanje usluga zaštite od radijacije u različitim oblastima, gde iz proizvodnog programa ponosno izdvajamo teška klizna vrata.

Svoje ime nosi sa razlogom, jer njihova masa varira u rasponu od 1 tone pa sve do preko 30 tona.

Na globalnom nivou, naša kompanija je podigla nivo zaštite od radijacije na viši nivo zahvaljujući inovativnim idejnim rešenjima.

Sa brendom X-ray doors smo prepoznatljivi na tržistu Evrope, Engleske, a preko naših partnera iz Francuske distribuiramo robu za Indiju i Vijetnam.

U narednom periodu očekujemo prve isporuke za Australiju i Ameriku.

Redovno smo prisutni na internacionalnim sajmovima ESTRO i Arabic Health Dubai.

Treći segment poslovanja je takode lični brend pod nazivom REFCON.

Brend REFCON nastao je kao splet okolnosti, ali sa jasnom namerom da pomognemo kupcima u prevazilaženju izazova u logistici.

Zahvaljujući činjenici da je jedan od naših partnera multinacionalna kompanija, dobili smo priliku da radimo u njihovim fabrikama širom Evrope, što je doprinelo raznolikosti naših proizvoda i prisutnost na tržištima širom Evrope.

Časopis Industrija: U fokus stavljate proizvodnju paletnih transportera pod nazivom REFCON. Recite nam nešto više o tome.

Nikola Stegnjaja: REFCON konvejeri su deo Brenda REFAFLEX i predstavljaju našu liniju specijalizovanu za proizvodnju svih tipova transportera.

Nudeći različit izbor i prilagođavajuci se potrebama klijenata, u mogućnosti smo da razvijemo proizvod koji ce najviše odgovarati vašim potrebama.

REFCON je jedan od naših top proizvoda koji su tailor-made, svaki detalj prilagodavamo prema kupcu i ne postoje 2 ista proizvoda.

Uglavnom su to kompletni sistemi koji podrazumevaju implementaciju više vrsta skretnica, liftova.

Naša usluga uključuje sveobuhvatnu podršku našim klijentima počevši od saveta kako da se uradi layout, pa sve do krajnje realizacije.

Trudimo se da što bolje obučimo korisnike, odradimo softver i montažu kako bi proizvod nesmetano funkcionisao dugi niz godina.

Zastupljeni smo na tržistu Evrope u vodećim kompanijama koje se bave pakovanjem.

Časopis Industrija: Vaši konvejeri namenjeni su pre svega proizvodnim kompanijama iz oblasti ambalaže i pakovanja, šta je ono što možete direktno da im ponudite?

Nikola Stegnjaja: Naši transporteri su dizajnirani da pomažu kompanijama iz oblasti ambalaže i pakovanja u efikasnom i sigurnom transportu robe.

Nudimo direktno naš asortiman proizvoda, koji uključuje razlicite modele konvejera koji se razlikuju po veličini, brzini, nosivosti i funkcionalnosti.

Takode, možemo ponuditi različite opcije prilagodavanja naših transportera specifičnim potrebama naših klijenata, što uključuje prilagodavanje dimenzija, oblika i materijala.

Osim toga, REFCON konvejeri su izuzetno pouzdani i jednostavni za održavanje, što znaci da mogu smanjiti troškove održavanja za naše klijente.

Takode, naši transporteri su visokokvalitetni i izdržljivi, što omogućava siguran i dugotrajan rad, što je od velikog značaja za proizvodne kompanije koje su zavisne od kontinuiranog protoka robe.

Kao kompanija koja se prilagodava potrebama svojih klijenata, možemo ponuditi i usluge instalacije, obuke osoblja i podrške nakon prodaje, kako bismo osigurali da naši klijenti dobiju maksimalnu korist od naših proizvoda.

Sve ovo zajedno čini da naši paletni transporteri budu idealno rešenje za proizvodne kompanije iz oblasti ambalaže i pakovanja koje traže visokokvalitetno i pouzdano rešenje za transport svojih proizvoda.

Časopis Industrija: Koji je plan razvoja kompanije REFAFLEX?

Nikola Stegnjaja: Kao kompanija koja se stalno prilagodava potrebama tržišta, naš glavni cilj je da nastavimo sa proizvodnjom visokokvalitetnih paletnih transportera i da proširimo naš asortiman proizvoda u skladu sa zahtevima naših klijenata.

Trenutno radimo na razvoju novih tehnologija koje ce nam omogućiti da proizvodimo još efikasnije i brže, bez ugrožavanja kvaliteta.

Takode, planiramo da proširimo našu mrežu distributera i da se usredsredimo na jačanje prisustva našeg brenda REFCON na globalnom tržištu.

U skladu sa tim, razmatramo mogućnosti za proširenje naše proizvodne linije, sa ciljem da ponudimo nove proizvode koji bi zadovoljili potrebe naših klijenata iz različtih industrija.

Takođe planiramo da se fokusiramo na razvoj novih proizvoda i usluga za naše postojeće klijente, kako bismo im omogucili da budu konkurentniji na tržištu.

Ukupno gledano, naš plan je da nastavimo sa rastom i razvojem, da se prilagodavamo promenama u okruženju i da ostvarujemo nove poslovne uspehe, uz zadržavanje visokog nivoa kvaliteta naših proizvoda i usluga.

REFAFLEX D.O.O.
Bulevar Zorana Ðindica 88,
11070 Beograd
Tel: +381 11 3122 737,
+381 11 3122 738
mob. 064 649 7037
inquiry@refcon.si
nikola.stegnjaja@refaflex.rs
www.x-raydoors.com
www.refaflex.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti