ČASOPIS INDUSTRIJA :: MARKETING

  Cenovnik oglašavanja - PDF
English

 

KO SU POSETIOCI NAŠEG SAJTA?

Pored štampanog izdanja časopisa “Industrija” koje postoji 17 godina, predstavljamo Vam novi i modernizovan portal “Industrija”. Iako je štampano izdanje nezamenjivo štivo za svakog ko se bavi bilo kojom oblašću industrije i odgovor na potrebu industrijskog sektora za modernim i aktuelnim izvorom informacija svakog parnog meseca u godini, portal predstavlja svakodnevna obaveštavanja.


Pored tekstova iz svih oblasti industrije (energetika, elektrotehnika, IT, automatizacija, nove tehnologije, logistika, metalna industrija, ekologija, obnovljivi izvori energije…), pratimo dešavanja u industriji i kao specijalizovani portal vas informišemo o svim dešavanjima uključujući i sajmove koje redovno posećujemo i na kojima učestvujemo, kako kod nas tako i u regionu i svetu.


Možete nas pratiti iz kancelarije preko svojih računara, ali i van kancelarije uvek možete biti obavešteni – jednostavno, posetom portala časopisa “Industrija” putem svog mobilnog telefona i čitati o tehnološkim inovacijama, aktuelnostima, zanimljivostima i najnovijim dostignućima iz sveta industrije.

 

ZAŠTO DA SE OGLAŠAVATE KOD NAS, KOLIKA JE POSETA SAJTA?

Mi nismo portal sa milionskim posetama, za sada, ali vam zato kao specijalizovani portal nudimo ciljano oglašavanje. Nove posete našem sajtu rastu iz dana u dan, ali želimo da napomenemo ono što nas čini posebno ponosnim, a to je da sa svakom novom posetom zapravo dobijamo stalnog posetioca portala, što je i bila naša vizija na samom početku.


Portal www.industrija.rs je servis srpske industrije i industrije regiona. Budite informisani, promovišite svoj posao i predstavite vašu kompaniju i povežite se sa kompanijama u industriji preko našeg portala.

 

INTUITIVNO OGLAŠAVANJE

U zavisnosti od toga šta želite da oglašavate, brend, proizvod ili uslugu, naš iskusni tim će vam kreativnim predlozima pomoći, kao i u vezi sa izradom banera i kreiranja oglasa i članaka koje želite da objavite.

 

Redakcija časopisa

 

Glavni i odgovorni urednik
Nikola Mirković
060/ 344-84-28
nmirkovic@industrija.rs

Urednik portala
Stevan Jovičić
060/ 344-84-27
sjovicic@industrija.rs

Marketing
Jasmina Jovanović
060/ 344-84-30
marketing@industrija.rs

Marketing
Aleksandra Radosavljević
060/ 344-84-33
aleksandra@industrija.rs

Marketing i Pretplata
Dušanka Pralica
060/ 320-04-44
dusanka@industrija.rs
pretplata@industrija.rs

Kompjuterska obrada
Đorđe Rafajlović
060/ 344-84-31
dizajn@industrija.rs

Štampa
Štamparija „Maxima graf“
Petrovaradin

Distribucija
Direktni BG marketing

 

  Cenovnik oglašavanja - PDF
English

 

 

 

 

Klijenti