SAJAM GRAĐEVINARSTVA OD 27. DO 30. APRILA 2022. NA BEOGRADSKOM SAJMU

Komentari: 0
Fotografija od: SEEBBE

Vodeći događaj u građevinskoj industriji jugoistočne Evrope - 46. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE, održaće se od 27. do 30. aprila 2022. godine, u halama i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma.

Manifestacija je okrenuta uglavnom stručnoj publici i predstavnicima građevinskih kompanija, i svakako je indikator budućih kretanja u oblasti građevinarstva.

Budućnost i perspektivnost srpskog građevinarstva, kao i najavljeni građevinski projekti od regionalnog značaja jasno ukazuju da će predstojeći sajam građevinarstva biti važan događaj i najbolji pokazatelj aktuelnog privrednog trenutka i profesionalnih dometa učesnika.

Ovogodišnji sajam građevinarstva obuhvatiće sve segmente građevinske industrije poput istraživanja i projektovanja kao i izgradnje i održavanja objekata.

Na sajmu će u ponudi biti najsavremeniji materijali, uređaji i alati koji se koriste u građevinarstvu, a biće predstavljene nove tehnologije i materijali za izolaciju od vlage i buke.

Takođe, u ponudi će se naći i liftovi, a kao finalna delatnost, uključen je dizajn i opremanje enterijera.

Očekuje se standardno kvalitetna ponuda sanitarne opreme i građevinskih mašina, stolarije i svih elemenata za opremanje enterijera i eksterijera.

Nacionalna izložba biće u organizaciji Indije, a najavljeno je i učešće izlagača iz Poljske.

Svim učesnicima i poslovnim posetiocima 46. Sajma građevinarstva na raspolaganju će biti B2B poslovni portal, koji je uspešno implementiran poslednjih godina na najvećim manifestacijama Beogradskog sajma.

Registacija poslovnih posetilaca na B2B portalu je besplatna i omogućava jedan besplatan ulazak tokom trajanja manifestacije.

Jedan od osnovnih komercijalnih ciljeva sajma građevinarstva je da građevinsku industriju i investicione projekte plasira što širem krugu posetilaca i učini ih dostupnijim uz sajamske akcije i pogodnosti, za sve kupovine i poslove skopljene tokom odvijanja sajma.

46. Međunarodni sajam građevinarstva potvrdiće svoju ulogu u afirmaciji građevinske struke, građenju sistema vrednosti, i svakako ponovo biti mesto okupljanja eksperata iz oblasti građevine, arhitekata, projektanata, izvođača radova i proizvođača građevinskih mašina i materijala.

Generalni sponzor manifestacije je kompanija Wienerberger Srbija.

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti