Slovenačko preduzeće RLS merilna tehnika d.o.o. je u saradnji sa Slovenačkim poslovnim klubom predstavilo napredne tehnologije kao osnovu za optimizaciju proizvodnih procesa i konkurentnost kompanija na globalnom tržištu

Komentari: 0

U odličnoj atmosferi 23. novembra u IN hotelu u Beogradu, proteklo je upoznavanje i druženje predstavnika srpskih kompanija i organizatora skupa – preduzeća RLS merilna tehnika iz Slovenije, gde je prisutne najpre pozdravio g. Simon Smolnikar menadžer prodaje u ovom preduzeću, da bi zatim usledila i podrška predstavnika Ambasade Republike Slovenije u Beogradu, gospodina Gorana Križa. Ispred kompanije RENISHAW, prisutne je pozdravio gospodin Nick Penfold menadžer prodaje u ovom preduzeću. Nakon toga, usledilo je upoznavanje sa tehnologijama i rešenjima koje nudi partnerska kompanija RENISHAW, kao i priče o uspehu i druženje.

RLS merilna tehnika je visokotehnološka kompanija koja je specijalizovana za razvoj i proizvodnju magnetnih indikatora pozicije. 

Pre 15 godina engleska kompanija Renishaw je postala suvlasnik kompanije RLS, i tako je počela priča o osvajanju regionalnog tržišta. Kompanija Renishaw je engleska multinacionalna kompanija, koja sa svojim inovativnim proizvodima postavlja nove standarde na području merenja u proizvodnji.

Kompanija Renishaw je zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa partnerima iz globalne industrije, razvila tehnologije merenja pomoću kojih je moguće optimizovati proizvodne procese u pravcu proizvodnog vremena, kvaliteta proizvoda, optimizacije radnih mesta i korišćenja proizvodne opreme u svim segmentima. Osnovni cilj RLS merilne tehnike na srpskom tržištu je, da se kompanije transformišu, kako bi bilo moguće optimizovati proizvodnju i samim tim postati konkurentniji i zanimljiviji za kupce na svetskom nivou.

Cilj večeri je bio da se domaćim poslovnim partnerima i potencijalnim saradnicima, prezentuju “case studys” koji su kroz primenu ideja i proizvoda doveli do optimizacije proizvodnih procesa. Kroz predstavljanje kompanije i primere dobre prakse, prisutni su bili u prilici da dobiju mnoštvo korisnih informacija i ideja.

Kontakt osoba kompanije RLS merilna tehnika je sales manager:

Simon Smolnikar, simon.smolnikar@rls.si
www.rls.si

 associate company

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti