Otvoren Sajam građevinarstva 2024: Od vizije do ostvarenja

Komentari: 0

Pod sloganom „Od vizije do ostvarenja“, 48. Međunarodni sajam građevinarstva, održava se na Beogradskom sajmu od 22. do 25. aprila 2024. godine.

Misija mu je da bude ključna platforma za susret stručnjaka, kompanija i entuzijasta građevinske industrije, da predstavi najnovije trendove, tehnologije i projekte u ovoj oblasti, da omogući prilike za poslovno umrežavanje i sklapanje poslovnih dogovora, razmenu znanja i iskustava koja će oblikovati budućnost građevinske industrije.

Na sajmu se predstavlja preko 500 izlagača, a među njima i oni iz Australije, Austrije, BiH, Bugarske, Hrvatske, Češke Republike, Francuske, Nemačke, Grčke, Mađarske, Italije, Crne Gore, Kine, Poljske, Azerbejdžana, Indije, Severne Makedonije, Rumunije, Slovenije, Španije, Holandije i Turske.

Izlagački program pokriva sve ključne segmente građevinske industrije – najnovije tehnologije u građevinarstvu (tehnološke inovacije u oblasti građevinske mehanizacije, alata i opreme), inovativne materijale (beton, čelik, drvo, plastiku i kompozitne materijale, sa fokusom na ekološki prihvatljivim materijalima i održivim građevinskim praksama), energetsku efikasnost i održivost (proizvodi i tehnologije koji doprinose energetskoj efikasnosti, smanjenju emisija CO2 i očuvanju resursa, što uključuje solarnu energiju, geotermalne sisteme, izolaciju, kao i pametne sisteme upravljanja energijom).

Časopis Industrija se nalazi sa svojim štandom na međunarodnom sajmu građevinarstva. Posetite nas i preuzmite svoj primerak časopisa između Hale 1 i Hale 4

SEEBBE je mesto gde izlagači predstavljaju svoje proizvode i inovacije za komercijalnu i stambenu gradnju – spoljašnje i unutrašnje radove za novogradnju, renoviranje, restauraciju, rekonstrukciju i modernizaciju, najnovije tehnologije i rešenja, opremu i usluge, kao i inovativne građevinske materijale i mašine.

Manifestacija omogućava izlagačima ulazak na nova tržišta, a posetiocima daje pristup aktuelnim proizvodima i rešenjima, pružajući sveobuhvatan pregled svih aspekata građevinske industrije.

Obogaćen specijalizovanim izložbama STONE-EXPO i WINDOSHOW BALKANS, sajam SEEBBE pružiće inspiraciju i konkretna rešenja najzahtevnijim idejama i arhitektonskim projektima.

Tokom četiri dana posetioci 48. Međunarodnog sajma građevinarstva moći će da upoznaju budućnost građevinske industrije, bilo da je reč o pametnim gradilištima, digitalizaciji ili održivim rešenjima.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti