PC-DMIS 2016 nastavlja da postavlja standarde za softverske programe za merenja u svakoj primeni

Komentari: 0

Hexagon Manufacturing Intelligence je lansirao PC-DMIS 2016, najnovije izdanje najpopularnijeg softvera za merenja na svetu. Ovim izdanjem se uvode novi alati i tehnologije za pomoć korisnicima merne opreme u prikupljanju, oceni, upravljanju i prezentaciji primenljivih proizvodnih informacija na efektivnije načine, ostvarujući time maksimalnu vrednost za svakog proizvođača. 

PC-DMIS 2016 nudi poboljšanje sveopšteg učinka i značajno unapređene strategije merenja i složenih inspekcijskih zadataka. Poboljšani CAD i grafika pomažu korisnicima da u potpunosti iskoriste ugrađeni GD&T, nudeći generisanje rutine inspekcije jednim klikom i dodatnu funkciju validacije kojom se inspektor obaveštava o mogućim problemima na modelu - pre nego što oni prerastu u stvarne probleme u procesu merenja.

Nova alatka za sečenje preseka (Section Cut Tool) je idealna za primenu u tankozidnim materijalima, aeronautici i medicini, odnosno svuda gde je potrebno brzo i pouzdano merenje površina na osnovu fiksnih odnosa poprečnih preseka prema koordinatnom sistemu. PC-DMIS 2016 takođe olakšava korisnicima brzo dobijanje podataka o presecima, pomeranjem kursora duž preseka kako bi videli devijacije u stvarnom vremenu i klikom na bilo koju tačku na koju je potrebno obratiti pažnju. 

“PC-DMIS 2016 unapređuje proces rada u smislu bržeg generisanja postupka merenja i poboljšane strategije algoritama, kako bi se postigli maksimalno pouzdani rezultati” - rekao je Ken Woodbine, predsednik odeljenja za softver pri Hexagon Manufacturing Intelligence. “Svako poboljšanje nudi maksimalnu brzinu u obavljanju svakodnevnih zadataka sa skraćenim procesom rada, dok inteligentna automatika uvećava pouzdanost konačnog rezultata. To rezultira većom produktivnošću vaših metroloških operacija i maksimalnom pouzdanošću vaših proizvodnih procesa, zasnovanih na podacima”. 

Učinak aplikacije je optimiziran za ubrzavanje svakodnevnih radnji, kao što su pokretanje i sprovođenje rutine merenja, sečenje i “lepljenje” (copy/paste), kao i štampanje izveštaja. Merenje na osnovu atributa i opcije mini-rutina su pojednostavljeni, čime je njihovo korišćenje postalo brže i lakše. Pored toga, nove opcije iscrtavanja linija putanje omogućavaju korisniku da dodeli linijama putanje razne boje kako bi napravio razliku između pokreta, rotacija sonde, i udarnih tačaka, čime se obezbeđuje brza referenca i lakše podešavanje.

Novi editor Strategije merenja nudi podesive vrednosti parametara za svaki tip atributa koji se koristi pri importovanju planova inspekcije ili kreiranju Brzih atributa.

PC-DMIS 2016 je već raspoloživ za download. Dodatne informacije se mogu dobiti kod lokalnih komercijalnih poslovnica i dilera Hexagona.

O Hexagon Manufacturing Intelligence

Hexagon Manufacturing Intelligence pomaže industrijskim proizvođačima u razvoju inovativnih tehnologija današnjice i proizvoda koji će nam promeniti život u budućnosti. Kao lider u oblasti metrologije i proizvodnih rešenja, naša stručnost u pogledu osećanja, razmišljanja i delovanja – prikupljanja, analize i aktivnog korišćenja podataka merenja – pruža našim klijentima samopouzdanje u povećanju brzine proizvodnje i ubrzanju produktivnosti uz istovremeno poboljšavanje kvaliteta proizvoda. 

Preko mreže lokalnih servisnih centara, proizvodnih objekata i komercijalnih poslovnica na pet kontinenata, oblikujemo pametne promene u proizvodnji u cilju izgradnje sveta u kom kvalitet podstiče produktivnost. 

Za dodatne informacije posetite HexagonMI.com.

Hexagon Manufacturing Intelligence je deo Hexagon-a (Nasdaq Stockholm: HEXA B; hexagon.com), vodećeg svetskog provajdera informacionih tehnologija koje stimulišu unapređenje kvaliteta i produktivnosti 

u geoprostornim i industrijskim primenama. 

E-mail: info.rs@hexagon.com

www.hexagonmetrology.eu

 

Izvor: Časopis Industrija

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti