Forum za prevenciju zloupotreba platnih kartica Privredne komore Srbije 17. i 18. oktobra u Beogradu

Komentari: 0
Fotografija od: PKS

Forum za prevenciju zloupotreba platnih kartica Privredne komore Srbije 17. i 18. oktobra u Beogradu organizuje 18. regionalnu konferenciju posvećenu prevenciji zloupotreba platnih kartica. PKS poziva zainteresovane učesnike da do 10. jula prijave radove koji bi bili predstavljeni na događaju.

Teme koje će biti posebno obrađene su: trendovi u zloupotrebama bezgotovinskih plaćanja i e-trgovini, upotreba AI, e-banking, m-banking, digitalni novčanici, a autori imaju mogućnost da predlože i druge teme koje se uklapaju u osnovni cilj konferencije.

Forum za prevenciju zloupotreba platnih kartica Privredne komore Srbije, već tradicionalno organizuje godišnju Regionalnu konferenciju Frod foruma u Beogradu, koja predstavlja centralni događaj i mesto susreta svih ralevantnih učesnika u oblasti bezbednosti bezgotovinskih plaćanja, kako u zemlji tako i regionu.

Pozivamo vas da budete jedan od govornika ili da delegirate predstavnika iz vaše ili partnerske organizacije i predstavite učesnicima Konferencije svoja zapažanja o trendovima u dinamičnoj oblasti prevencije zloupotreba u bezgotovinskom plaćanju.

Radni jezici Konferencije su srpski i engleski

Učešće na konferenciji je bez kotizacije.

Rok za prijavu radova je 10. jul 2024. godine, a zainteresovani predavači mogu poslati svoj rad na e-mail: finansijske.institucije@pks.rs.

Po analizi dospelih predloga od strane organizacionog odbora, autori čiji su radovi prihvaćeni biće obavešteni, sa upustvima o daljim koracima za pripremu, najkasnije do 15. jula 2024. godine.

 

Izvor: PKS

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti