JEDNOM MTF - UVEK MTF

Komentari: 0

Stalni vrhunski učinak, s obzirom na vreme odziva, kvalitet saveta i proizvoda, kao i savršena usluga, su njihovo osnovno razumevanje uspešne korporativne filozofije.

Već više od 35 godina, a trenutno druga generacija vlasnika, “MTF Technik” razvija i proizvodi prilagođena rešenja najvišeg tehničkog kvaliteta za protok materijala. Njihova beskompromisna filozofija kvaliteta i rezultirajuća pouzdanost i trajnost sistema, u kombinaciji sa planiranom isporukom i ugradnjom, omogućiće kupcima da mogu govoriti: “Jednom MTF - uvek MTF”. Uverite se i vi!

Počeli su kao proizvođač serijskih transportnih traka, a danas su jedna od najvećih i najprofesionalnijih kompanija sa visokim tehnologijama na polju upravljanja materijalima. Isporučuju potpuno automatizovane transportne sisteme širom Evrope - na delu mašine na odeljenje za otpremu - sa integrisanim sistemima za odvajanje i buferima.

Jednostavna i racionalna rešenja za najteže zahteve u protoku materijala, odvajanju i sortiranju, su posebna snaga kompanije “MTF Technik”. Dugogodišnje iskustvo u tehnologijama transporta, razdvajanja i automatizacije u različitim sektorima industrije, kao i direktan kontakt sa kupcima, pružaju konstantnu evoluciju spektra performansi. Širok spektar njihovih partnera garantuje savršenu funkcionalnost i jedinstvenost njihovih proizvoda i ukazuje na inovativni kapacitet.

Uzimajući u obzir 35 godina iskustva u mašinskom inženjerstvu kao i mnoštvo sopstvenih patenata, “MTF Technik” garantuje odličan dizajn, visoku preciznost montaže i izvanredan kvalitet proizvoda. Kompetentni tim mašinskih i elektro inženjera, posebno obučen na postrojenjima, omogućava savršeno planiranje i nesmetanu realizaciju ulaganja u njihovo postrojenje.

Naziv i adresa kompanije:
“MTF Technik”
Hardy Schürfeld GmbH & Co. KG
Stadionstraße 8
D-51702 Bergneustadt


Top Teh d.o.o.
Reber 10
1291 Škofljica, Slovenija

Top Teh machinery d.o.o:
Karađorđeva 6, 32 300 Gornji Milanovac
mob: + 381 60 160 8971
tel: + 381 32 515 05 90
j.dmitrovic@topteh.eu
www.topteh.eu


0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti