Axiom Tech d.o.o. - Predstavio Siemensova rešenja od razvoja do proizvodnje INDUSTRIJA 4.0

Komentari: 0

Uspešna češka kompanija AXIOM TECH sa novootvorenim predstavništvom u Srbiji, organizovala je seminar na temu Siemensovih rešenja od razvoja do proizvodnje, kao sastavni deo Industrije 4.0. U prijatnom ambijentu hotela “Kragujevac” u Kragujevcu, krajem juna ove godine, svi učesnici bili su u prilici da na licu mesta saznaju najnovije trendove iz oblasti Industrija 4.0 i od stručnjaka kompanija AXIOM TECH i Siemens vide primere u praksi povezanih sa PLM rešenjima.

Prisutne je pozdravio organizator događaja, gospodin Ivan Milentijević koji je ukazao da je Kompanija Siemens strateški partner kompanije AXIOM TECH i da je motiv otvaranja predstavništva u Srbiji upravo vizija da se krene napred i ide u korak sa novim industrijskim trendovima i tehnologijama. Kompanija AXIOM TECH 23 godine uspešno postoji i svoje iskustvo donosi u Srbiju.

Konferenciju o digitalizaciji otvorio je gospodin Zoran Jovanović iz kompanije Siemens Beograd. Kompanija Siemens, koja je vodeći globalni provajder PLM programske opreme i servisiranja, sa kompanijom AXIOM TECH, kao Siemens solutions partner, nudi implementaciju ovih rešenja sa ciljem povećanja efikasnosti i produktivnosti a konačni cilj je digitalni model pomoću kojeg će se pratiti proizvod od početka – ideje, do krajnjeg cilja - proizvodnje. 

Direktor kompanije AXIOM TECH gospodin Jan Havliček, istakao je da je ključ uspeha upravo u preko 80 stručnjaka zaposlenih u ovoj kompaniji. Ekspanziju na Balkan započeli su otvaranjem kancelarije u Ljubljani a sada i u Kragujevcu. Cilj je da se ostvari poslovni i prijateljski odnos sa srpskim firmama kroz lojalnost i rešenost da se napreduje u daljem poslovanju. 

O NX CAM automatizovanom programiranju govorio je gospodin Jakub Černy i istakao da AXIOM TECH ima osposobljen CAM tim usmeren na ovu problematiku i specijaliste za različite tehnologije i procesne sisteme, uz isporuku kompletnih rešenja i implementaciju tehnologija sa ispravnim podacima i u realnom vremenu.

 

Direktor kompanije AXIOM TECH gospodin Jan Havliček

AXIOM TECH sa timom konsultanata i stručnjaka nudi i tehničku podršku, inženjerske usluge, sopstveni razvoj, standardno održavanje, savetovanje, VDA analizu, kontrolisanje i upravljanje projektima, verifikaciju procesa, 30 seminara u Češkoj i isporuku posebnih rešenja po upitu.

AXIOM TECH nudi mnoga rešenja koja unapređuju posao i smanjuju troškove. Više o ovim rešenjima pročitajte u avgustovskom broju časopisa Industrija.


0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti