DOBRODOŠLI U BUDUĆNOST TEHNOLOGIJA ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE!

Komentari: 0

Od 13. do 17. maja 2024. godine, sajam IFAT Munich, kao vodeći svetski sajam zaštite životne sredine, ponovo otvara svoje kapije na sajmištu u Minhenu. Doživite najmodernije inovacije i rešenja u vezi sa vodoprivredom, otpadnim vodama, otpadom i reciklažom!

IFAT Munich predstavlja centralno mesto okupljanja svih eksperata iz industrije tehnologija za zašti tu životne sredine.

Na najvećem stručnom sajmu te vrste u svetu, izlagači iz svih regiona sveta predstavljaju svoje najnovije proizvode, tehnološke postupke i usluge u vezi sa vodoprivredom i otpadnim vodama, kao i otpadom i reciklažom.

Ova jedinstvena platforma ne pruža samo raznovrsne uvide u datu branšu, već i opipljiva rešenja za aktuelne industrijske i komunalne izazove današnjice.

Otkrijte rešenja prilagođena raznim potrebama, bez obzira da li se radi o globalnim, velikim igračima ili srednjim preduzećima, velikim gradovima ili malim opšti nama. Sajam IFAT Munich jasno stavlja fokus na komunalne i privatne potrebe, kako u izložbenom prostoru, tako i u raznovrsnom i sveobuhvatnom pratećem programu.

Na sajmu ćete dobiti i adekvatne odgovore na sva pitanja o održivoj infrastrukturi za vodoprivredu i otpadne vode, podršci cirkularnoj ekonomiji, ali i mogućnostima povećanja efikasnosti odgovarajućih lančanih procesa.

Istovremeno, IFAT Munich je i više od sajma - to je svet poslovne inspiracije.

Doživite izlaganje eksponata uživo, predstavljanje primera najboljih praksa, kao i lukrativnih rešenja koja daju uvid u buduće razvojne mogućnosti i primene.

U okviru uzbudljivih takmičenja i demonstracija uživo, uverite se sami koje mašine, sistemi, tehnologije i rešenja savršeno odgovaraju upravo Vašim zahtevima.

Fokusiran prateći program tokom celog sajma IFAT Munich 2024. nudi širok spektar visoko specijalizovanih tema.

Tako s jedne strane "Zelena pozornica" predstavlja centralno mesto za izlagače, startapove i međuindustrijske teme.

Na "Plavoj pozornici" se diskutuje o vodi, održivom upravljanju vodom prilagođeno klimi, ponovnoj upotrebi vode i energetski efikasnim postrojenjima za prečišćavanje vode, a "Narandžasta pozornica" opet osvetljava celokupnu cirkularnu ekonomiju i efikasnost resursa, upravljanje materijalnim tokovima, kao i komunalnu tehniku i upravljanje otpadom.

S druge strane, "Spotlight područje" uvek usmerava pažnju na samo jedan aspekt, kao, na primer, reciklažu plasti ke i baterija, vodonik u cirkularnoj ekonomiji ili digitalizaciju vodoprivrede.

Svojim jasnim i preciznim informacijama, sajamska manifestacija IFAT Munich obezbeđuje veliku prednost i odlične rezultate svim svojim učesnicima: ekspertima, izlagačima i stručnoj publici. IFAT nije samo sajam, već i jedna profilisana platforma za stručno umrežavanje.

Sretnite se sa mnoštvom zainteresovanih stranaka, tržišnim liderima, startapima, predavačima, kolegama, stručnjacima i potencijalnim poslovnim partnerima.

Iskoristite potencijal od oko 123.000 obećavajućih kontakata iz različitih oblasti i profitirajte od intenzivnog dijaloga.

Budite i Vi deo ovog jedinstvenog događaja – dobrodošli u Minhen na sajam IFAT Munich 2024!

Obezbedite svoju ulaznicu odmah putem sledećeg linka:
https://ifat.de/en/trade-fair/tickets/ 

Vaš kontakt za dodatne informacije:
Vlastimir Stojanović +381 63 25 25 41
info@expoversum.net
www.expoversum.net

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti