Konferencija: Primena obnovljivih izvora energije i energetski efikasnih rešenja u industriji u Srbiji i BiH

Komentari: 0

Nemačko-srpska privredna komora, pod pokroviteljstvom Ministarstva za ekonomiju i zaštitu klime SR Nemačke, srdačno vas poziva na stručnu konferenciju na temu: „Primena obnovljivih izvora energije i energetski efikasnih rešenja u industriji u Srbiji i Bosni i Hercegovini“ 

Konferencija je u utorak, 04. juna 2024. godine sa početkom u 10 časova (početak registracije od 09.30 časova), u Metropol Palace hotelu u Beogradu.

Imaćete priliku da saznate više o značaju primene energetski efikasniih mera u industriji, zakonskim okvirima, stanju i potencijalima tržišta i prednostima obnovljivih izvora energije, kako u Nemačkoj, tako i u Srbiji i Bosni i Hercegovini, dok će nemačke kompanije predstaviti svoje tehnologije i rešenja.

Učešće na konferenciji je besplatno, uz obezbeđen simultani prevod.

Program konferencije možete preuzeti OVDE.

Molimo vas da se prijavite za konferenciju najkasnije do petka, 31. maja 2024. godine.

PRIJAVA ZA KONFERENCIJU

U slučaju da ste zainteresovani da se sastanete sa nekom od nemačkih kompanija, molimo vas da nam se obratite putem mejla jevremovic@ahk.rs kako bismo blagovremeno organizovali sastanak, odnosno posetu Vašoj kompaniji.

Profile nemačkih kompanija koje će biti deo delegacijskog putovanja možete preuzeti OVDE.

Za sva pitanja rado vam stojimo na raspolaganju - jevremovic@ahk.rs

_________________________
Deutsch-Serbische Wirtschaftskammer | Nemačko-srpska privredna komora
Topličin venac 19a, 11000 Belgrade – Serbia | Tel: +381 11 2028 010 | Mob: +381 60 02 02 819 E-mail: jevremovic@ahk.rs | Web: www.serbien.ahk.de

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti