WATSON-MARLOW JE OTVORIO NOVU KANCELARIJU U BEOGRADU

Komentari: 0

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) jača svoje prisustvo na Balkanu. Svetski lider u peristaltičkim pumpama i tehnologijama putanja fluida, je početkom oktobra otvorio Predstavništvo u Beogradu, i time ojačao direktnu prodaju, servis i podršku za korisnike u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Albaniji i Severnoj Makedoniji.

Novom kancelarijom upravlja austrijski Watson-Marlow GmbH, sa sedištem u regionu Beča.

“Novom kancelarijom, omogućićemo našim kupcima u Srbiji i okolnim zemljama, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Albaniji i Severnoj Makedoniji, korak napred u uslugama i podršci”, izjavio je Uwe Gromen, regionalni menadžer za Watson-Marlow Austrija. 

Predstavnišvo u Srbiji se nalazi u Beogradu i vodiće ga inženjer prodaje Alan Varelija. 

Četrdesetosmogodišnji državljanin Srbije donosi značajno iskustvo u međunarodnoj prodaji i servisu pumpi, kao i procesnoj industriji uopšte. Pre dolaska u WMFTG, ukupno 14 godina se bavio prodajom za nemačkog proizvođača pumpi KSB, i američkog proizvođača kotrljajnih ležajeva Timken.

“Zahvaljujući velikom iskustvu g-dina Varelije, kao i poznavanju srpskog i okolnih tržišta, njemu su bliske potrebe naših kupaca, i svakako će uveliko doprineti daljem širenju kompanije Watson-Marlow na tržište jugoistočne Evrope”, dodao je Uwe Gromen.

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG), koja ima sedište kompanije u gradu Falmouth (Ujedinjeno Kraljevstvo), je svetski lider u niši peristaltičkih pumpi i tehnologijama povezanih putanja kretanja fluida pre svega za prehrambenu, farmaceutsku, hemijsku i ekološku industriju.

Asortiman uključuje deset dokazanih brendova: Watson-Marlow Pumps (peristaltičke pumpe), Watson-Marlow Tubing (creva za precizna pumpanja), Flexicon (aseptični sistemi punjenja i zatvaranja), BioPure (sistemi crevnih konektora za jednokratnu upotrebu), ASEPCO (aseptični ventili), FlowSmart (higijenski zaptivači), Alitea (peristaltička rešenja za proizvođače mašina), MasoSine Process Pumps (procesne sinusoidne pumpe), Bredel (crevne pumpe velikog protoka) i Aflex (fleksibilna, PTFE obložena creva). 

Watson-Marlow Austria GmbH - Predstavništvo Beograd
Milutina Milankovića 9ž, 1. sprat,
11070 Beograd, Serbia
alan.varelija@wmftg.com
T: +381 11 4414 600
Watson-Marlow Austria GmbH
Rathaus Viertel 3 / 1.OG /
Top 311
A - 2353 Guntramsdorf

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti