Velika logistička konferencija u Beogradu - Put ka oporavku: budućnost globalnog lanca snabdevanja

Komentari: 0

Beograd će 27. septembra biti domaćin velike konferencije o logistici koju organizuju Confindustria Serbia, Slovenački poslovni klub i Privredna komora Srbije i koja će biti održana u prostorijama Privredne komore Srbije.

"Put ka oporavku: budućnost globalnog lanca snabdevanja" će u otvorenom dijalogu 37 panelista - predstavnika najznačajnijih kompanija iz sektora snabdevanja, logistike, transporta i relevantnih institucija - tokom četiri panela, odgovoriti na pitanje kako da u trenutku dramatičnih poremećaja na tržištu transformišemo i ojačamo transport, logistiku i infrastrukturu kao ključne elemente u lancima snabdevanja, da osiguramo nabavke i sagledamo nove perspektive koje se naziru.

Na konferenciji će domaći i međunarodni stručnjaci iz ove oblasti razgovarati o sveobuhvatnom uticaju pandemije i najnovijim geopolitičkim dešavanjima na svetsku logistiku, fokusirajući se na njihovo viđenje mogućnosti koje predstoje i koje proizilaze iz novih propisa i nove infrastrukture - od novih tehnoloških aplikacija kao što je blockchain do novog pristupa ljudskim resursima u sektoru.

Da bi se pružila potpuna slika lanca snabdevanja 2022. godine, konferencija će takođe ponuditi uvid u slučajeve specifične za različite industrijske sektore dok će panelisti - predstaviti planove kako da se kompanije suoče, prilagode i odgovore na nove globalne perspektive.

Kompanije će imati priliku i da kroz direktne b2b sastanke sagledaju nove mogućnosti i uspostave nove modele saradnje.

Medijski partner konferencije je Pluton Logistics.

Detalje konferencije, teme i govornike pročitajte OVDE.

Svoje prisustvo na konferenciji možete prijaviti OVDE.

 

Izvor: eKapija

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti