Vebinar Assisted Reality with RealWear HMT-1

Komentari: 0

Bolje nego tablet. Pametnije od pametnih naočara. Intuitivan i potpuno „hands-free“ uređaj koji aktivira android aplikacije glasovnom komandom.

HMT-1 je ’’hands-free’’ uređaj sa glasovno kontrolisanim korisničkim interfejsom koji oslobađa ruke radnicima i pruža mogućnost da bezbedno rukuju alatom i opremom u svim uslovima, čak i ekstremnim kao što je rad na visini. Time omogućava radniku da održi potpunu svest o situaciji i maksimalnu produktivnost. HMT-1 je brži, sigurniji i pametniji od tableta i pametnih naočara.

Podaci se prikazuju preko mikro ekrana ugrađenog u uređaj, glasovne instrukcije rade precizno, a integrisani skener u kameri pomaže u prikupljanju podataka. U isto vreme, HMT-1 je potpuno autonoman, a integrisana baterija može lako da potraje punu radnu smenu čak i sa aktivnim korišćenjem WLAN-a.

Hands-free nosivi uređaj dizajniran da poboljša produktivnost i bezbednost radnika. Sve funkcije na uređaju aktiviraju se glasovnim komandama i pružaju mogućnosti podrške na daljinu, pregleda dokumentacije i digitalnih radnih naloga kao i vizuelizacije IIoT podataka.

Pozivamo vas da nam se pridružite na besplatnom webinaru i saznate više o HMT-1 uređaju, njegovim funkcijama i kako vam može pomoći u optimizaciji vašeg procesa rada.

Webinar će biti održan 17. novembra u 10 časova na engleskom jeziku

Govorićemo o:

• Šta je RealWear HMT-1?

• Gde se može primeniti?

• Koje su funkcije RealWear HMT-1 uređaja?

• Primeri upotrebe iz prakse

• Pitanja i odgovori

Više o RealWear HMT-1


0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti