VALVE WORLD EXPO 2022 - Sajam broj 1 za industrijske ventile i armature

Komentari: 0

Ponovo je vreme za VALVE WORLD EXPO, vodeći međunarodni sajam industrijskih ventila i armatura, koji će se održati od 29. novembra do 1. decembra 2022. u halama 1 i 3 sajmišta u Dizeldorfu.

Stručnjaci iz celog sveta okupiće se na međunarodnom samitu kako bi predstavili svoje inovacije, ali i da bi uživo razmenili mišljenja o aktuelnim istraživačkim pravcima i trendovima u proizvodnji.

Posle četvorogodišnje pauze uzrokovane pandemijom, industrija će se sa mnoštvom inovacija predstaviti na dvanaestom izdanju sajma VALVE WORLD EXPO.

Do sada je prijavljeno 394 izlagača iz 29 zemalja.

Svoja tehnološka dostignuća će na oko 12.000 kvadratnih metara predstaviti kompanije pretežno iz Italije, Španije, Francuske, Turske, Holandije i Velike Britanije, uz 108 kompanija iz zemlje domaćina, Nemačke. Izvan Evrope tu su izlagači iz SAD, Indije, Tajvana i Koreje.

Iz Srbije će nastupiti Termovent SC.

Pet izlagača su odabrani za sponzore VALVE WORLD EXPO:

Velan, Emerson, Neway, MRC Global i KITZ, a Zwick Armaturen je preuzeo sponzorstvo za ID trake.

PREMIJERE NA VALVE WORLD EXPO 2022.

Na ovogodišnjem sajmu će po prvi put biti dodeljena nagrada Valve Stars. U organizaciji Vulkan-Verlag, izlagači imaju priliku da svoje proizvode prijave uoči sajma i tako ih nominuju za učešće u takmičenju.

Zatim će biti otvorene za glasanje putem interneta. Pobednici će biti nagrađeni tokom sajma u Dizeldorfu u četiri kategorije ventila, aktuatora, tehnologije zaptivanja i specijalnoj kategoriji Industrija 4.0/Automatizacija.

VALVE WORLD EXPO tako stavlja fokus na posebno inovativne kompanije i njihove proizvode.

Pored toga, Vulkan-Verlag će po prvi put održati besplatan ExpoForum na nemačkom jeziku u Hali 3. KCI će 1. decembra preuzeti forum sa temama na engleskom jeziku.

Još jedna novina na sajmu su ecoMetals-staze: vođene ture 30. novembra koje ističu izlagače koji su se fokusirali na temu održivosti.

Izlagači koji u svojim pogonima proizvode na posebno energetski efikasan način, koji štedi resurse i ekološki osetljiv, mogu se prijaviti za učešće na ecoMetal-stazama.

Bitna tema na sajmu VALVE WORLD EXPO 2022. biće i informacione tehnologije. Digitalizacija omogućava kompanijama da deluju uspešno, ekonomično i ekološki.

Ona doprinosi optimizaciji kvaliteta, bezbednosti, očuvanju resursa, uštedi energije i smanjenju emisije CO₂.

Kompanije u industriji ventila u velikoj meri već koriste digitalnu transformaciju kako bi povećale svoju konkurentnost, a načini na koje to čine će biti prikazani na sajmu.

Dodatne informacije o VALVE WORLD EXPO 2022, pratećoj konferenciji, Expo-Forumu i drugim sadržajima sajma možete pronaći na internet portalu www.valveworldexpo.de

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti