Šta je ključni sastojak za postizanje motivacije u kompanijama?

Komentari: 0

U kojoj meri nas naš posao zaista ispunjava, zavisi od velikog broja faktora. Floskula da kada radimo nešto što volimo onda to više nije posao ima smisla kada su u posao uključeni i drugi (i te kako) bitni faktori.

Poslednjih nekoliko decenija (ne godina) se naglas priča o motivaciji. Svi je drugačije definišemo iz naše lične perspektive, ali civilizacijsko pitanje i dalje ostaje isto: Šta i/ili ko nas zaista motiviše da budemo najbolji na svom radnom mestu?

„Manage the system, not the people“

I ovo ste sigurno u određenom broju situacija čuli, ali niste uspeli da uočite za koji se segment najviše povezuje.

Menadžment 3.0 je koncept koji se u svim poslovnim krugovima izdvaja kao dugo očekivano osveženje. Naime, neosporna činjenica je ta da su u svakom projektu ljudi jedini učesnici koji mogu jasno i transparentno da komuniciraju i izraze šta žele i šta im je neophodno kako bi organizacija rada tekla neometano.

Menadžment 3.0 zahteva da organizaciju kao takvu posmatramo kao celinu, a ne način na koji ćemo kontrolisati ljude. I ne - ovo nije još jedan framework, već mindset koji uz pomoć zanimljivih alata, vežbi i tuđih iskustava pruža značajne uvide u to kako se stvara (i održava) zdravo okruženje, kao mesto u kojem su svi zaposleni zadovoljni, a ujedno imaju međusobno poverenje, odgovornost i inicijativu da sebi i drugima pomognu.

Zbog toga je ovaj način razmišljanja u bliskoj vezi sa motivacijom kao čarobnim sastojkom u svakoj organizaciji.

Po prvi put sertifikacioni trening Management 3.0 Foundation Workshop se organizuje od strane najstarijeg i najrelevantnijeg srpskog edukativnog centra u oblasti Agilnog razvoja - Agile Serbia uz punu podršku licenciranog M3.0 facilitatora – Vladimira Kelave, koji će 16. i 17. decembra u prostorijama beogradskog Zepter Hotela održati praktičnu i sudeći po prijavama veoma traženu radionicu.

Ukoliko želite da povećate produktivnost u timu, a da istovremeno značajno motivišete sebe i druge, postanete agilniji kroz negovanje inovativnosti, ovo je pravo usavršavanje za vas.

Svi polaznici ovog kursa dobijaju prestižni, međunarodno priznati sertifikat.

Prijave su u toku

Za više informacija posetite www.agile-serbia.rs/course/management-3-0-foundation-workshop/

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti