Schneider Electric na BizIT konferenciji

Komentari: 0

Kompanija Schneider Electric, svetski lider na polju upravljanja električnom energijom i automatizacijom učestvovaće na BizIT konferenciji, koja okuplja predstavnike domaće privrede i stručnjake iz oblasti informacionih tehnologija.

Konferencija će biti održana 2. i 3. novembra 2016, u Klubu poslanika.

Vasilije Kodžopeljić, direktor IT divizijeu kompaniji Schneider Electric Srbija održaće dva predavanja na ovoj konferenciji i to o upravljanju infrastrukturom data centraodnosno StruxureWare za Data Centre rešenju koje je dostojno svakog izazova. Takođe, održaće i predavanje o Internet of things revoluciji i kako Edge Computing može biti od pomoći korisnicima.

Celokupan program konferencije možete pogledati na sledećem linku:http://bizit.rs/

O kompaniji Schneider Electric:

Schneider Electric je globalni specijalista za upravljanje energijom i automatizacijom. Sa prihodima od 25 milijardi evra u 2014. godini, naših 170.000 zaposlenih uslužuju klijente u preko 100 zemalja, pomažući im da upravljaju svojom energijom i procesima na siguran, pouzdan, efikasan i održiv način.

Od najjednostavnijih prekidača do složenih operativnih sistema, tehnologija, softveri i usluga, unapređuju način kako naši klijenti upravljaju i automatizuju svoje poslovanje.

Naše povezane tehnologije će reoblikovati industije, tranformisati gradove i obogatiti živote.

U Schneider Electric-u ovaj koncept zove se Life Is On.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti