SAJAM GRAĐEVINARSTVA 2024. – OD VIZIJE DO OSTVARENJA

Komentari: 0

Najveći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope, 48. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE, biće održan od 22. do 25. aprila 2024. godine, u halama i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma.

Pod sloganom "Od vizije do ostvarenja", najvažniji događaj u građevinskoj industriji, glavni pokretač uspešnih poduhvata, inovacija i tržišta u regionu – Sajam građevinarstva SEEBBE objedinjuje znanja iz svih grana građevinske industrije i zanata, po
međunarodnim standardima i na visokom nivou.

Promovišući direktnu i konkretnu razmenu informacija, idealno je mesto za investicione odluke.

Sva unapređenja i kreativna energija na Beogradskom sajmu ulaže se tokom čitave godine sa ciljem organizovanja velikog i uspešnog događaja za sve učesnike, izlagače i posetioce.

Ova prestižna manifestacija okuplja sve koji su uključeni u planiranje, projektovanje i izgradnju – arhitekte, projektante, investitore, predstavnike industrijskog i komercijalnog sektora, građevinske zanatlije, proizvođače građevinskog materijala i sl.

SEEBBE je mesto gde izlagači predstavljaju svoje proizvode i inovacije za komercijalnu i stambenu gradnju - spoljašnje i unutrašnje radove za novogradnju, renoviranje, restauraciju, rekonstrukciju i modernizaciju, najnovije tehnologije i rešenja, opremu i usluge, kao i inovativne građevinske materijale i mašine.

Obogaćen specijalizovanim izložbama STONEEXPO i WINDOSHOW BALKANS, sajam SEEBBE pružiće inspiraciju i konkretna rešenja najzahtevnijim idejama i arhitektonskim projektima.

Tokom četiri dana posetioci 48. Međunarodnog sajma građevinarstva moći će da upoznaju budućnost građevinske industrije, bilo da je reč o pametnim gradilištima, digitalizaciji ili održivim rešenjima.
Podsticaj privrede, povećanje izvoza domaćih i proizvoda iz regiona, kao i osvajanja novih tržišta, bio je i ostaje ključni cilj predstojećeg Sajma građevinarstva.
Generalni sponsor manifestacije je kompanija "IGM Mladost" d.o.o. iz Leskovca.
SEEBBE 2024. biće mesto susreta sadašnjost i budućnost , baš kao i svih proteklih godina.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti