Sajam energetike i EcoFair - Snaga zdravog života

Komentari: 0

Sajamski tandem, kao komplementarne manifestacije, koje svaka na svoj način, doprinose ne samo udobnijem i zdravijem nego i uopšte mogućem životu Međunarodni sajam energetike i Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa EcoFair, ove godine će se posetiocima predstaviti od 4. do 6. oktobra, u Hali 1 Beogradskog sajma.

17. Sajam energetike, respektabilna sajamska manifestacija sa UFI licencom, je najveći regionalni skup kompanija, institucija i profesionalaca u sektorima električne energije, uglja, nafte i gasa, obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti i rudarstva.

Okosnicu ovog regionalnog predvodnika u povezivanju svih segmenata i faktora energetskog sektora čine proizvodnja i eksploatacija, obogaćivanje, distribucija, transport, skladištenje ili neposredno korišćenje postojećih i potencijalnih prirodnih resursa i izvora energije, ali i naučno-istraživački rad, pametne tehnologije, ušteda energije, energetska efikasnost, obrazovna podrška i sve druge oblasti koje su deo energetskog temelja i pokretač celokupnog privrednog i javnog života zemlje i regiona.

Poseban akcenat ove manifestacije su obnovljivi izvori energije, unapređenje energetske efikasnosti i investicije u energetici. U međunarodnom energetskom kontekstu, sajamska manifestacija je prilika da se predstave i povežu investitori, proizvođači opreme, resorna administracija, finansijske institucije, lokalna samouprava i svi drugi relevantni i bitni činioci.

18. Sajam ekologije - Ecofair posvećen sistemima i mehanizmima zaštite životne sredine sa posebnim akcentom na "cirkularnoj" i "zelenoj" ekonomiji", okupiće različite činioce iz sistema zaštite životne sredine - institucije, proizvođače opreme, distributere, reciklere, operatere, deponije, lokalne samouprave, komunalna preduzeća, generatore otpada, stručnu javnost.

Fokus ove manifestacije je na finansiranju i upravljanju projektima u sektoru zaštite prirodne životne sredine, investicionim projektima i upravljanju otpadom, prečišćavanju i upravljanju otpadnim vodama i industrijskoj bezbednosti.

Ove godine uz Sajam energetike i EcoFair, u istom terminu od 04. do 06. oktobra, i na istom mestu u Hali 1, posetiocima će se prestaviti 1. Sajam komunalnih tehnologija.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti