Konferencija - On-line B2B sastanci malih i srednjih preduzeća iz metalne industrije

Komentari: 0

U okviru projekta ITC Mind- Inovativni i tehnološki centar za metalsku industriju, 22. septembra 2020, Vojvodina Metal Klaster sa partnerima SzSzC Deri Miksa iz Segedina i Edukativni trening centar iz Novog Sada organizuje On-line B2B sastanke izmedju malih i srednjih preduzeća iz metalne industrije.

Podršku u realizaciji dogadjaja je pružila Evropska mreža predzetništva Srbija, Kancelarija Poslovnog inkubatora Novi Sad.

Pozivamo Vas da uzmete učešće na ovim On-line poslovnim sastancima kako bi ste pronašli nove poslovne partnere u zemljama učesnicama ovog događaja.

Obavezna je vaša elektronska registracija. Registracijom na ovu platformu imaćete mogućnost da odaberete za razgovor partnere u skladu sa svojim poslovnim interesima, nakon čega ćete dobiti spisak zakazanih sastanaka dan pre dogadjaja.

Biće zakazani sastanci u trajanju od po 25 minuta u periodu od 10 do 14 sati.

O okončanom spisku i rasporedu sastanaka, učesnici će biti obavešteni E-mailom pre samog dogadjaja.

Osnovne ciljne grupe su kompanije koje rade u metalskom sektoru ili usko saradjuju sa njima: velike kompanije , mala i srednja preduzeća i preduzetnici, inovatori, pronalazači, naučne i razvojne institucije.

Dogadjaj je otvoren i za povezane sektore: predstavnici evropskih i nacionalnih institucija, banke, Inovacioni fondovi, osiguravajuća društva, poslovni andjeli i dr.

Učesnici On-line B2B platforme će biti iz : Srbije , Madjarske, Rumunije, Češke, BiH, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Austrije,Nemačke,Francuske,Španije, Turske i drugih zemalja Evrope.

Napomena:

Na platformi imate uputstva za korišćenje i realizaciju On-line sastanaka (tab BigBlueButon)

Za efikasan rad i elektronsku komunikaciju obezbedite: dobru internet konekciju; zvučnike; kameru (opciono); internet pretraživač GOOGLE CHROME ili MOZILLA FIREFOX. (detaljno opisano na platformi u (tabu BigBlueButon)

Prijave za Konferenciju - On-line B2B možete izvršiti preko LINKA

Radni jezik poslovnih susreta je engleski ili prema dogovoru učesnika.

Pored učešća na poslovnim susretima, registrovanim kompanijama biće omogućen uvid u uspešne primere otvorenih inovacija realizovanih kroz projekat ITC Min.

Rokovi:

25. avgust - 20. septembar 2020 On-line registracija

6 – 20. septembra 2020. Zakazivanje On-line sastanaka

22. septembar 2020. On-Line sastanci

15. -23. septembra 2020. Promotivne prezentacije inovacija i rezultata projekta

NAPOMENA

Ovaj dokument je izrađen uz finansijsku podršku Evropske unije. Sadržaj ovog dokumenta je isključivo odgovornost Vojvodina Metal Klaster-a i ne odražava zvanično mišljenje Evropske unije i/ili Upravljačkog tela.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti