Jadranski Sajam Budva - 43. Sajam građevinarstva

Komentari: 0

Globalna ekonomija „uči” da živi, da se odvija i raste i u okolnostima aktivne pandemije. Potražnja na globalnom nivou je premašila očekivanja i prognoze, do mere da je izazvala zastoje u proizvodnim i logističkim lancima.

Nakon gotovo potpunog prekida trgovine usled pandemije virusa Covid 19, ulazimo u novu eru, novi početak.

Pravo mesto da odgovorite novim potrebama i željama kupaca u Crnoj Gori i regionu, predstavite Vašu ponudu i mogućnosti, i ubijedite ih da je upravo Vaša kompanija na koju se mogu osloniti je 43. Sajam građevinarstva, koji će se u organizaciji Jadranskog sajma održati u periodu od 05. do 08. oktobra 2022. godine.

Period održavanja je planiran u skladu sa najboljim interesom industrije koja je tema ovog sajma.

Na samom kraju turističke sezone, bićete vidljivi brojnim potencijalnim investitorima iz Crne Gore, kao i brojnim gostima, turistima i biznismenima koji u tom periodu borave u Budvi.

Pozivamo Vas da budete učesnik ovog sajma. Biće nam zadovoljstvo da u direktnom razgovoru odgovorimo na sva dodatna pitanja i saslušamo Vaše ideje, sugestije i predloge za koje smatrate da će koristiti uspješnom nastupu Vaše kompanije.

Učešće Vaše kompanije na sajmu možete prijaviti slanjem ispunjenog prijavnog materijala na marketing@jadranskisajm.co.me.

Prijavni materijal
www.adrifair.co.me

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti