IFAM – INTRONIKA – ROBOTICS 2023. 07 – 09. MART 2023, LJUBLJANA, SLOVENIJA

Komentari: 0

IFAM – INTRONIKA – ROBOTICS svoja vrata će u 2023. otvoriti malo kasnije nego što smo navikli.

Razlog je u tome što u terminu kada već osamnaest godina organizujemo sajmove Slovenija gosti Svetsko prvenstvo u nordijskim disciplinama, pa pošto znamo da su naši izlagači kao i posetioci sajmova veliki ljubitelji zimskih sportova, premestili smo za dve sedmice i termin naših stručnih sajmova.

Kako smo hteli već ove godine da krenemo sa sasvim novom koncepcijom i logistikom podela sadržaja stručnih sajmova u okviru IFAM – INTRONIKA – ROBOTICS na lokaciji Gospodarskog razstavišča (GR) u Ljubljani, sada nam je to uspelo, i tako će se od 2023. godine dalje sajmovi održati na celom izložbenom prostoru GR.

Glavni ulaz i izlaz sajma će biti iz Dunajske 18 u halu B, gde ćemo imati registraciju za stručne posetioce.

Već od oktobra 2022. registraciju ulaza stručnih posetioca imamo digitalizovano, tako da smo u stanju 'in time' reči koliko posetioca nam je već došlo na sajam.

To je samo jedan od noviteta koje smo u vremenu korone nadgradili za naše partnere – izlagače i stručne posetioce.

Od 2023. i dalje svi naši sajmovi prelaze na online prijave i registracije kako za učešće, tako i za posetioce sajma.

Pored samih novosti u okviru digitalizacije kod 'izlaganja' na sajmovima, takođe smo već ovog februara (2022.) ojačali naša predavanja / prezentacije na Business Forumu.

Tim putem nastavljamo i u 2023, tako, da ćemo nameniti za Business Forum u 2023 prostor u hali A2, koji će biti jedan put veći po prostoru za slušatelje.

Već sada imamo prijavljene veoma aktuelne teme sa strane firmi i institucija, kao što su Institut Mihajlo Pupin, Fakultet elektronike iz Zagreba, preduzeća Špica, Puric-Damko... i drugih.

Još uvek primamo prijave za govornike ili firme za prezentacije svojih uspešnih projekata iz segmenta;

• Automatizacija i robotizacija u pametnim fabrikama, poljoprivredi, prehrani, medicinii, energetici

• Veštačka inteligencija; trendovi u automatizaciji, robotici, elektronici sa osvrtom – šta može regija CSE ponuditi Evropi i svetu

• Uloga i značaj digitalizacije u procesima 4.0 i 5.0

• Refleksija Agende 2030/2050 o trendovima vezanim za društvo bez ugljenika i održivi razvoj u vidu primenjene upotrebe u praksi sa aspektima automatizacije, robotike, elektronike i energetike

Za sve zainteresovane govornike iz Srbije još uvek ima slobodnih termina, tako da mogu slobodno preuzeti Prijavu za učešće kao spiker na Business Forumu na našem web sajtu ili nas kontaktirati na ifam@icm.si (Toni).

Mada u svetu situacija vezana za posledicama 'koronske politike' još nije sasvim zaključena, a u međuvremenu su se ostvarila nova krizna područja – preduzetnici smo ovde i uprkos tim problemima koji su van naših mogućnosti uticaja, radimo i stvaramo dalje.

Dobro nam došli svi u terminu od 07. do 09. marta 2023. u Ljubljanu na Gospodarsko razstavipšče!

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti