IFAM I INTRONIKA SELE SE U LJUBLJANU I PROŠIRUJU NA NOV SAJAM - ROBOTICS

Komentari: 0

Dva stručna sajma (IFAM & INTRONIKA) koja već godinama okupljaju stručnu publiku iz oblasti automatizacije, mehatronike, senzorike, procesne informatike… profesionalne i industrijske elektronike, poslednje sedmice januara 2017. uspešno su zatvorili svoja vrata.

Samo nakon dva meseca organizator je najavio, da se B2B sajmovi IFAM i INTRONIKA sele u glavni grad Slovenije – Ljubljanu. Selidba će doneti mnogo novosti ali jedna od najbitnijih je, da pored već poznatih izložbenih sadržaja sajmova Ifam i Intronika, događaju će se priključiti i specijalizovan sajam za robotiku – Robotics.

Sva tri sajma će se predstaviti na preko 8.800 m² u svim raspoloživim sajamskim halama Gospodarskog razstavišta.

Time organizator, kompanija ICM doo, prati razvoj tržišta iz ovih oblasti i odgovara potrebama struke koja sve više realizuje aktuelnu temu u proizvodnji - Industriju 4.0. Ali i pored toga organizator će ponuditi još dva sasvim nova sadržaja stručnoj publici iz regije i to su IT4 Industry - specijalna izložba svih značajnih firmi koje rade u automatizaciji, robotici i neophodni su za implementaciju i uvođenje standarda po Industriji 4.0, a sledeća novost je takozvani Forum 3D u kome će preduzeća

predstaviti i prezentovati savremene sadržaje rešenja, dizajniranja i štampanja u 3D tehnici.

Tako će svi sadržajni segmenti jedinstveno obuhvatiti sve potrebne usluge i proizvode, kao i rešenja za implementaciju u industriji, kako bi se time postigli preko potrebni nivo i kvalitet koji je danas neophodan, da se može konkurisati sve zahtevnijim svetskim tržištima i potraživanjima. Sajmovi IFAM, INTORNIKA i ROBOTICS time svim učesnicima na tržištu u CSEE regionu nude jedinstvenu priliku, da pronađu rešenja na svoja pitanja ili probleme, kao i priliku za razvoj svojih procesa, da bi bili u skladu sa današnjim potrebama kada je u pitanju industrijska proizvodnja i industrijska rešenja.

Za sve dodatne informacije ili učešće posetite naš sajt:
www.icm.si ili nam pišite na info@icm.si, ifam@icm.si, robotic@icm.si ili intronika@icm.si

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti