IEG: Ecomondo in Key Energy 2021.

Komentari: 0

Afričke ambasade iz Alžira, Egipta, Maroka, Tunisa, Ruande i Kenije, kao i kompanije, udruženja i kupci iz gore spomenutih zemalja i Evrope potvrdili su svoje učešće, pa će biti predstavljeni na sajmu kako bi poboljšali svoje znanje, proširili svoju mrežu i zaključili poslovne ugovore.

Pokretač za poslovanje na području životne sredine i akcelerator ekološke tranzicije: četvorodnevna razmena poslovanja i znanja s vrhunskim stručnjacima iz Evropske komisije, inovatora, međunarodnih i nacionalnih tela, sveta nauke i univerziteta, donositelji odluka i investitori.

Svi okupljeni na sajmu u Riminiju, na sajmu Ecomondo (24. izdanje) i na sajmu Key Energy (14. izdanje), od 26. do 29. oktobra.

- Ova dva sajma! - objasnio je Corrado Peraboni, izvršni direktor IEG - italijanske izložbene grupe, vodeći su sajmovi za zelenu ekonomiju i obnovljive izvore energije u euro-mediteranskom bazenu. Oni predstavljaju proizvode i upoređuju projekte za globalne zelene izazove, za čije je rešenje odgovorna svaka država, posebno one na afričkom i evropskom kontinentu.

Alessandra Astolfi, vođa IEG-ove grupe Green & Technology, dodala je: - Afričke ambasade iz Alžira, Egipta, Maroka, Tunisa, Ruande i Kenije, kao i kompanije, udruženja i kupci iz gore spomenutih zemalja i Evrope biće predstavljeni na sajmu da bi poboljšali svoje znanje, proširili svoju mrežu i zaključili poslovne ugovore.

Ovogodišnje izdanje Ecomondo i Key Energy pokrenuće istinsku raspravu i poslovnu platformu, obogaćenu pojedinačnim sastancima kupaca i izlagača, koje se mogu organizovati uoči događaja.

Osim izložbenog prostora, koji će zauzeti celi Expo centar i koji je srž sajmova Ecomondo i Key Energy, održaće se i 150 seminara i konferencija - mnogi međunarodni seminari i na engleskom jeziku - koje će voditi profesori Fabio Fava i Gianni Silvestrini, kao čelnici svojih naučnih i tehničkih odbora. (Naučni i tehnički odbori).

Glavna tema; Mediteranski bazen. Događaj će ilustrovati strategije za proizvodnju i recikliranje plastike za čista mora, te za obnovu devastiranih ekosistema i staništa u okviru inicijative BlueMed Pilot i uz saradnju Evropske komisije. Ostali događaji baviće se temom kružne bioekonomije koju je predložio Odbor Mission Soil Health in Food Mission Board, kako bi se osiguralo da 75 % tla bude zdravo do 2030. godine, dok će radionice za recikliranje plastičnog otpada istaknuti potencijal sastava pirolize i zakonskih prepreka, koje još uvek koče takve tehnologije.

Ključna početna konferencija o energiji istaknuće prilike za Italiju povezane s PNRR - nacionalnim planom oporavka i otpornosti, poticajnim politikama za energetsku tranziciju i procenom uticaja na nacionalni sastav, dok će događaj Africa Green Growth, u saradnnji s ITA - Italian Trade Agency direktno uključiti predstavnike institucija i afričkih udruženja iz Kenije i Ruande i italijanskih kompanija u subsaharskoj Africi, te će istaknuti ulogu energije vetra u budućnosti u energetskoj kombinaciji s drugim izvorima energije na afričkom kontinentu.

U skladu s tim razvojem, sektor električne energije takođe će biti u središtu evropskih mera za ponovno pokretanje ekonomije: institucije i evropska udruženja sastaće se s italijanskim sagovornicima kako bi utvrdili najbolju strategiju za implementaciju Zelenog sporazuma.

Ove godine, zajedno s Ecomondom i Key Energy, SAL.VE, održaće se dvogodišnji sajam automobila za zaštitu životne sredine koji IEG organizuje u partnerstvu s ANFIA-om (Italijansko udruženje automobilske industrije), gde će biti izložena puna paleta vozila i opreme za gradsku higijenu, čišćenje i sakupljanje, kao i prevoz čvrstog i tekućeg otpada.

Program događanja koji se ažurira dostupan je na sledećem LINKU

Više informacija može se dobiti na internet stranici

Kontakt: • Alessandro Miele (MŽ Consulting & Fairs) • e-mail: alessandro@mz-consulting.org • tel.: 00 386/ 1/ 754 36 58 • www.mz-consulting.org


0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti