Grupa entuzijasta, sa vizijom o mrežama

Komentari: 0

Sion Net – dve reči za najbolju uslugu distribucije u regionu. Više od 16 godina pružanje podrške i pomoći poslovnim partnerima i kupcima sa ciljem da budu najbolje usluženi i da im se obezbedi najbolja oprema i najbolja rešenja po najboljoj ceni za sve sisteme (LAN, WAN, DC, VoIP, ICT).

Sion Net deluje kao podrška konsultantima, projektantima, inženjerima, partnerima i krajnjim kupcima. Uz isporuku proizvoda pravo na adresu, tu je i briga o korisnicima nakon prodaje. Jedna reč objašnjava sve – grupa entuzijasta, sa vizijom o mrežama.

Tim ove kompanije je uvek tu da proveri specifikacije, predloži niz rešenja i pomogne vam da dobijete najbolju vrednost za vaš novac, ma šta to bilo - jedan UPS uređaj, DC kablovski sistem, SCS za kancelarije, FTTx sistem, komunikacijska oprema, kontakt centar oprema...

 Panduit - Vezice, alat, pribor...

Panduit (USA) je lider u oblasti IT infrastrukture za Industrijski IoT. Pored toga Panduit je od svog osnivanja (1955) poznat po širini svog asortimana u domenu alata, opreme i pribora za konfekcioniranje i zaštitu kablova.

Ovaj proizvođač se posebno ističe na tržištu, jer nudi celokupno rešenje, end-to-end, za ceo sistem od prespojnog kabla, utičnice i fiksne kablovske instalacije, pa sve do softvera za nadzor i upravljanje na fizičkom nivou mreže i DCIM paketa. U okviru ponude, mogu se naći i SKS rešenja za „čiste sobe“. Panduitova rešenja su fleksibilna, po meri klijenata, dostupna uz najveću moguću lokalnu i globalnu tehničku podršku.

 Industrijski svičevi – Allied Telesis

Kompanija Allied Telesis (Japan-USA), globalni proizvođač IP/Ethernet mrežnih rešenja već 25 godina predstavlja lidera u pružanju tehnoloških rešenja za poslovne mreže.

U posebnu grupu spadaju industrijski svičevi kao što su IE 200, IE 300, IE 500, IFS 800 koji su napravljeni za trajan rad u teškim uslovima. Ova serija pruža performanse i pouzdanost koji zahteva industrijski razvoj u doba Internet stvari (IoT).

 Industrijski svičevi – N-Tron

N-tron (Red Lion - USA) se bavi razvijanjem i proizvodnjom visoko pouzdanih industrijskih mrežnih proizvoda koji su dizajnirani da reše najzahtevnije komunikacione zahteve u kritičnim situacijama. Priznati su kao tržišni lider u industrijskom Ethernet-u.

N-tron proizvodi se koriste širom sveta u širokom spektru aplikacija: postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, vetroparkovi, nuklearne elektrane, bezbednosti i nadgledanja, za kontrolu procesa gde je pouzdanost apsolutno neophodna.

Industrijski ormani – Conteg

Conteg (Češka) kompaktna inTEG kućišta imaju gladak dizajn zahvaljujući najnovijoj tehnologiji laserskog zavarivanja. Telo kućišta daje veliku čvrstoću i odlični su u primeni u industriji i drugim poljima automatizacije.

Postoje 54 veličina kućišta koja su napravljena sa običnim ili zastakljenim vratima. Imamo obložena kućišta od nerđajućeg čelika ili inox kućišta za aplikacije koje zahtevaju veću zaštitu od okoline. Interna oprema može se brzo instalirati bez potrebe za dodatnom opremom.

Misija kompanije Sion Net je da kupcima omogući zadovoljstvo kupovine svega na jednom mestu.

Uspeh kompanije Sion Net meri se uspehom njihovih Partnera

Uvoznik i distributer za Srbiju
Sion Net d.o.o. Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 73, 11070 Beograd
tel: 011 301-88-34, e-mail: office@sionnet.rs
www.sionnet.rs 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti