GRAFIMA U MNOGO BOJA

Komentari: 0

U hali 1 Beogradskog sajma, pod sloganom "Više boje", Grafima pruža uvid u najnoviju produkciju mašina, uređaja i opreme za grafičku industriju, sirovina, repromaterijala ili finalnih proizvoda za različite sektore grafičke industrije, a standardni segment ponude su i softverska i ICT rešenja u ovim oblastima.

Proizvođači, uvoznici, izvoznici i distributeri mašina, opreme i komponenata, prezenteri, štamparije, dizajn studiji, uvoznici repromaterijala, papira, polovnih mašina, softverske kompanije i drugi učesnici u ovom sajamskom spektaklu promovišu tehnološka dostignuća u grafičkoj industriji, izdavaštvu, štampanim medijima, dizajnu, reklamnoj, muzičkoj i filmskoj industriji, u proizvodnji, doradi i preradi papira i brojnim drugim segmentima ovih privrednih grana i umetničkih delatnosti na srpskom i regionalnom tržištu.

Prateći program Grafime akcentuje tehnologiju štampe, grafički dizajn i reklamni materijal. Nastavlja se i inovativni program "Ulica kreativnih rešenja", koji promoviše idejna rešenja iz oblasti grafičkog dizajna, ali i "Berza korišćenih mašina", polovnih mašina sa znatno nižim cenama, namenjenih malim privrednicima koji tek pokreću svoj privatan posao.

Ove godine Grafimu će ekskluzivno obogatiti nova komplementarna sajamska manifestacija, koja će Grafimu učiniti još moćnijom i reprezentativnijom. U istom terminu, od 21. do 24. septembra, i na istom mestu, u Hali 1, posetiocima i poslovnim ljudima predstaviće se 1. Sajam pakovanja i ambalaže PAK AM, specijalizovana manifestacija koja obuhvata najrazličitije segmente pakovanja i ambalaže, kao i mašine i opremu namenjenu ovoj industrijskoj grani.

U pitanju su mašine i oprema za pakovanje i ambalažu za sve industrijske grupe: punjenje, pakovanje, zatvaranje, konfekcioniranje, kalibriranje, vakumiranje, kodiranje, markiranje, kombinovane funkcije, integrisane sisteme, zaštitu proizvoda, mernu tehniku, paletizaciju, doziranje, miksovanje, sortiranje itd.

Manifestacija je namenjena i predstavljanju svih vrsta ambalaže, materijala, sredstava i gotovih proizvoda: plastičnih i kompozitnih folija, blistera, stakla, limenki, kontejnera, transportnih pakovanja, ambalaže za farmaceutsku i kozmetičku industriju, dekorativnih poklon pakovanja...

Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme - Biro-Expo, tradicionalni pratilac Grafime, tematski usmeren na biro opremu, pribor i mašine, kancelarijski nameštaj i materijal, poslovnu galanteriju i poklone te dekorativni i foto program, ove godine se predstavlja svojim 28. izdanjem.

Ove tri manifestacije - Grafima, PAK AM i Biro-Expo - koncepcijski su namenjeni pretežno poslovnim posetiocima, ljudima iz struke, o čemu govore poslovni ugovori, jer brojni kapitalni eksponati i projekti kupce po pravilu obezbeđuju još dok sajam traje.

Zato se prva jesenja manifestacija Beogradskog sajma iščekuje sa posebnim nestrpljenjem.

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti