FruitNet Forum South-East Europe

Komentari: 0

U Privrednoj komori Srbije biće održan FruitNet Forum South-East Europe u okviru koga će domaći proizvođači svežeg voća i povrća biti u prilici da se susretnu sa vodećim svetskim uvoznicima, distributerima voća i povrća, predstavnicima veleprodaja i maloprodaja i na B2B sastancima razgovaraju o konkretnim poslovima i mogućnostima uključivanja u njihove dobavljačke lance.

Ovo je prvi forum specijalizovan za industriju svežeg voća i povrća, koji organizuje PKS uz podršku USAID projekta „Velika mala privreda“ i međunarodne medijske kuće Fruitnet Media International GmbH.

Naši privrednici imaće priliku i mogućnost da se povežu sa nekim od renomiranih inostranih kupaca kao što su ICA iz Švedske, REWE iz Nemačke, Consorfrut iz Poljske, Bama Gruppen iz Norveške, Freshpro iz Velike Britanije, Bingo iz Bosne i Hercegovine i drugi.

Pored B2B sastanaka, u plenarnom delu Foruma biće održane konferencije o situaciji na tržištu Evrope: planiranje proizvodnje i izvoz voća i povrća iz jugoistočne Evrope, prikaz najboljnih praksi u vezi sa poslovanjem prodajnih lanca i uvoznika iz EU, uticaj klimatskih promena, kao i pravni aspekti poslovanja i tržišni zahtevi kupaca iz EU.

Za više informacija pogledajte OVDE

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti