Energetika 2024: “Mesto gde se susreću inovacija i održivost”

Komentari: 0

Međunarodno savetovanje – ENERGETIKA 2024, koje tradicionalno organizuje Savez energetičara, ove godine će se održati od 25. do 28. juna na Zlatiboru, a njegov fokus biće na inovacijama u energetici i temama u bliskoj vezi sa održivom energetikom.

U okviru ovog Međunarodnog savetovanja planiraju se uvodna pozivna predavanja, prezentacije, promotivno-marketinške prezentacije i izložbe o dostignućima u energetici, industriji, komunalnim sistemima, saobraćaju, obnovljivim i novim izvorima energije, studentski akademski projekti kao i nekoliko okruglih stolova sa aktuelnim temama.

XXXIX izdanje savetovanja posebno je zanimljivo zbog četiri panela koji će se fokusirati na ključne aktuelnosti u energetskom sektoru, pružajući učesnicima priliku za dublje razumevanje i diskusiju o najnovijim trendovima i izazovima.

Foto: sa konferencije Energetika 2022.

Jedan od pomenutih panela, naziva: “Perspektive energetske sigurnosti u regionu”, daće osvrt na značaj zajedničkog, regionalnog i kontinuiranog rada na zaštiti energetskog sistema od širokog spektra pretnji – uključujući i one koje dolaze iz cyber prostora.

Učesnici ovog panela biće Miodrag Milenković ispred kompanije PULSEC i predstavnici elektroprivreda u regionu.

Ovaj panel biće prilika za upoznavanje sa praktičnim pristupom zaštiti kritične infrastrukture, baziranim na iskustvu OT security tima kompanije PULSEC.

Ova kompanija, specijalizovana je za usluge u oblasti cyber bezbednosti, uključujuči usluge integracije rešenja, održavanja, monitoringa, odgovora na incidente, te konsultantske usluge usmerene na postizanje usklađenosti sa industrijskim propisima i standardima.

Više informacija o rasporedu predavanja i prijavljivanju možete pogledati na linku.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti