ECOMONDO, VELIKA PLATFORMA MEĐUNARODNE ZELENE EKONOMIJE PONOVO NA VELIKOM SAJMU U RIMINIJU OD 5. DO 8. NOVEMBRA 2019.

Komentari: 0

Sajam u organizaciji Italian Exhibition Group je referentna tačka u Evro-sredozemnom području za preduzeća i institucije koja se orijentišu najedinu ekonomiju koja nudi nove mogućnosti za razvoj.

Pod zajedničkim imenom obnove i internacionalnosti u organizaciji Italian Exhibition Group (IEG) od 5. do 8. novembra ove godine na velikom sajmu u Riminiju u Italiji, ponovo će svoja vrata otvoriti Ecomondo, referentni sajam za industrijske i tehnološke inovacije cirkularne ekonomije (već 23. po redu) i Key Energy, referentni sajam obnovljivih izvora energije u oblasti Sredozemlja (već 13.po redu).

Sajam Ecomondo se oduvek izdvajao zbog svojih izrazito inovativnih i međunarodnih sadržaja, počevši s konceptom, koji na jednoj strani udružuje sve sektore cirkularne ekonomije: od prerade i ponovne upotrebe materijala i energije do trajnog razvoja.

Nabrojmo ih: odpad i izvori, industrija na biološkoj osnovi i kružna eknomija, sanacija zagađenih područja i zagađivanje životne sredine, voda, cirkularni i pametni sistemi, energija.

Ecomondo 2019. je usmeren na neka krucijalna pitanja u sektoru, među kojima su: povećanje broja preduzeća sa upravljanjem otpadom na svetskom nivou, uključivanje novih preduzeća, koja posluju s kružnim pristupom, razvoj lanaca nabavke bioekonomije s naglaskom na ekološka pitanja i integrisanih biorafinerija, ekološko prihvatljiv dizajn i novi materijali, industrija4.0 IOT/ITC, promet s niskim emisijama gasova, energetska efikasnost, razvoj komunalnih usluga i sanacija zagađenih područja i prestrukturiranje zemljišta.

Za više informacija posetite internet stranicu: https://en.ecomondo.com/

Kompanija MŽ Consulting & Fairs - Predstavništvo IEG (Rimini Fiera i Fiera Vicenza) za područje Alpe-Jadran i ove godine za poslovne posetioce priprema sponzorisani obilazak sajmova Ecomondo i Key Energy, a pozivnica i prijavnica mogu se pronaći na stranici www.mz-consulting.org.

To znači da će gostima biti plaćen smeštaj u udobnom hotelu i dogovoreni sastanci na sajmu na osnovu platforme B2B (jedan radni dan).

Svake godine tu mogućnost iskoristi više od 30 kompanija iz zemalja u okruženju i svi su time vrlo zadovoljni. 

Svi zainteresovani mogu dobiti besplatne ulaznice za sajam, ispunjavanjem obrasca na stranici www.mz-consulting.org

Grupe koje žele posetiti sajam Ecomondo, mogu kontaktirati Predstavništvo na e-mail: info@mz-consulting.org.

Kontakt osoba za Srbiju:
Alessandro Miele – MŽ Consulting & Fairs
alessandro@mz-consulting.org
+38617543658
www.mz-consulting.org

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti