Digitalna, inovativna i održiva rešenja u građevinskoj industriji

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

U sredu 29.06.2022. godine sa početkom u 13 časova u Velikoj sali Privredne komore Srbije, održaće se događaj Digitalna, inovativna i održiva rešenja u građevinskoj industriji u organizaciji kompanije OROOK i Privredne komore Srbije.

Zbog ograničenog broja mesta potrebno je izvršiti prijavu na sledećem linku - PRIJAVA

Ovogodišnji izveštaj pod nazivom „OROOK Izveštaj 2.0: Digitalna, inovativna i održiva rešenja u građevinskoj industriji“ bavi se aktuelnim izazovima koje u građevinskoj industriji postavlja proces dualne tranzicije, odnosno zelene i digitalne transformacije.

Pored predstavljanja izveštaja, događaj Digitalna, inovativna i održiva rešenja u građevinskoj industriji će biti odlična prilika da u panel diskusiji čujete kompanije koje su prepoznale veliki potencijal u ovoj dualnoj tranziciji i koje uspešno primenjuju ova rešenja na investicionim projektima svih veličina.

Učesnici panela biće predstavnici kompanija Xella, Elixir Group, Vekom Geo, World of BIM, Delta Real Estate, Bexel Consulting, Natura Eco, HiCAD, PlanRadar, TeamCAD, NS Drafter, Buildcon, Portal Gradnja i Savet zelene gradnje.

OROOK je specijalizovana platforma za povezivanje poslodavaca i stručnjaka koji rade u oblasti građevinarstva. U sklopu svojih poslovnih aktivnosti OROOK tim drugu godinu zaredom priprema i objavljuje Izveštaj koji pokriva aktuelne teme, relevantne za industriju.

 

Izvor: PKS

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti