Bugarska industrijska izložba MachTech&InnoTech će se održati od 3. do 6. oktobra

Komentari: 0

Organizatori Inter Expo Center komentarišu da ove godine međunarodna manifestacija na kojem ćemo videti svetske i regionalne brandove povećava svoje razmere.

Predstavnici stotine kompanija, mogućnosti za razvoj posla, inovacije i raznovrsnost pratećih formata.

Sve ovo će poslovna platforma predložiti na bugarskoj industrijskoj izložbi MachTech&InnoTech Expo 2023. Od 3. do 6. oktobra 2023. taj međunarodni forum će u bugarskoj prestonici Sofiji ujediniti oblasti industrijskih mašina i tehnologija.

Izložba, koja će se održati u Međunarodnom izložbenom i kongresnom centru – Inter Expo Center, otvoriće svoja vrata po 14. put.

Poslednjih godina format je postao jedan od osnovnih na Balkanu i u Istočnoj Evropi. Organizatori kažu: “Naša je težnja da stalno razvijamo MachTech&InnoTech sa novim temama i pratećim formatima.“

Stalno usavršavanje je ključni faktor da bi izložba bila maksimalno korisna za sektor koji ga svake godine sa interesovanjem očekuje.

Stotine kompanija pod jednim krovom

Od 2. do 6. oktobra 14-to izdanje izaziva direktno interesovanje 150 direktnih izlagača. Izlagači iz Bugarske, Nemačke, Rumunije, Kine upuštaju se da traže nova tržišta, distributere, poslovna partnerstva i proširenje poslovanja.

Kolektivna učešća velikih razmera uključuju kompanije iz Austrije i Češke. Hiljade prisutnih će otkriti proizvode stotine vodećih svetskih brendova i proizvođača.

Da bi bilo maksimalno korisno za sve, format je u izložbenim salama podeljen u dve zone.

Zona MachTech-a okuplja najnovije kod mašina za sečenje i obradu metala, tehnologija zavarivanja, spoljne i toplotne obrade, mašinskog projektovanja, hidraulike i pneumatike, lasernih tehnologija i čuvanja životne sredine i okoline u industrijskim procesima.

Paralelno sa tim zona InnoTech-a pokazuje hiljadama posetilaca izložbe inovacije u sistemima industrijske automatizacije, robotici, elektronici, softveru, 3D štampanju, dizajnu, razvoju, kontroli kvaliteta i sl.

Prateći formati – taj ključni element

U toku poslednih godina su stručni forumi i specijalizovani događaji postali sastavni deo MachTech&InnoTech-a.

Prethodna izdanja razvila su velike međunarodne formate posvećene obrazovanju, kadrovskoj politici, transformacijama u industriji i sl.

Među ključnim događajima ove godine će biti Industrial Tech Forum.

Format prezentacije, ostvaren od strane TLL Medije i Inter Expo Center 4. oktobra upoznaće industrijalce i stručnjake sa inovacijama u industriji, koje se nude na bugarskom tržištu.

“Svaki učesnik MachTech&InnoTech-a će moći da poseti događaj“, kažu organizatori.

Izložba MachTech&InnoTech Expo 2023. otvoriće svoja vrata od 3. do 6. oktobra u Inter Expo Centru.

Napredna onlajn platforma izložbe www.machtech.bg daje mogućnost da posetioci dobiju karte za posetu sa samo nekoliko klikova.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti