Biam & Zavarivanje u znaku jubileja

Komentari: 0

Zagrebački velesajam je od 9. do 12. aprila 2024. domaćin najvećih industrijskih sajmova u proteklih deset godina.

Potvrđuju to i brojke od 11.000 kvadratnih metara izložbene površine uz više od 340 izlagača iz Hrvatske i 28 zemalja sveta.

Reč je o privrednicima i profesionalcima, najeminentnijim izlagačima iz sektora alatnih strojeva i najznačajnijim predstavnicima iz delatnosti zavarivanja.

Sajmovi se održavaju u znaku jubileja – 30. međunarodnog sajma zavarivanja i antikorozivne zaštite ZAVARIVANJE.

Međunarodni sajam alatnih strojeva i alata - BIAM imat će svoje 27. izdanje.

Kontinuitet održavanja ovih specijaliziranih sajmova zasigurno je dao važan doprinos u kreiranju privrednog okvira i doprineo razvoju ove specijalizovane grane.

U četiri paviljona, tokom četiri dana održavanja sajmova, predstaviće se najnovija dostignuća u svetu industrije, razmenjivati iskustva i informacije.

Posebnost ovogodišnjeg izdanja sajmova je Industrijski inkubator.

Organiziran je po prvi put s ciljem stvaranja jedinstvenog mesta na kojem će se prezentovati nove tehnologije, predstavljati poslovni subjekti i zanimanja, povezivati dionici, održavati B2B poslovni susreti te posebno promovisati fakulteti i srednje škole koji obrazuju za ovu vrstu zanimanja.

Sajmove prati bogat stručno popratni program.

Izdvajamo aktivnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u promociji „Mera aktivne politike zapošljavanja 2024. s naglaskom na zelena – digitalna radna mesta i zapošljavanje ranjivih skupina nezaposlenih osoba te programa vaučera za obrazovanje“.

Za vreme trajanja sajmova, među ostalim, održaće se i 26. Međunarodno savetovanje o zaštiti materijala i industrijskom finišu „Kormat 2024.“, predavanje „Jačanje aditivne proizvodnje i privlačenje investicija na EU razini – Projekt optimization of production using 3D printing techniques“ te prezentacija „Brzi razvoj prototipa uz korištenje 3D tehnologije – primjeri dobre prakse“.

Ulaznice se mogu nabaviti online već danas na https://www.ulaznice.hr/web/regular/33634884

Pokrovitelj sajma BIAM je Lorsel Group a ZAVARIVANJA Elektroda Zagreb.

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti