Beckhoff Automation - 35 godina inovativnih proizvoda za automatizaciju u industriji i zgradama

Komentari: 0

Nosilac marke Beckhoff, nemačka kompanija roditelj Beckhoff Automation GmbH & Co. KG, koja posluje više od tri decenije, nudi inovativne proizvode i rešenja za automatizaciju u industriji i zgradama. Među proizvodima su najistaknutiji industrijski računari, kontroleri, periferni ulazno-izlazni moduli, pogonska tehnologija i PLC programska oprema, koji zajedno čine celinu, ali naravno, mogu se koristiti i kao zasebna celina u drugim sistemima.

Kompanija Beckhoff implementira otvorene sisteme automatike bazirane na PC tehnologiji. Njihovi proizvodi pokrivaju industrijske računare, I/O jedinice sa standardnim industrijskim komunikacijama, digitalne servo ose i software za automatizaciju. Beckhoff krilatica, "New Automation Technology", filozofija je univerzalnih i otvorenih rešenja i aplikacija u automatici, koja se koriste širom sveta, od CNC do automatizacije u zgradarstvu (Building Automation).

Matično preduzeće sa sedištem u Verlu, Nemačka, zapošljava više od 2 900 ljudi širom sveta. Oprema se prodaje putem distributera i 34 filijale u više od 75 zemalja širom sveta. Kompanija ima tradiciju već gotovo 35 godina razvoja novih proizvoda i rešenja, od kojih mnogi predstavljaju prekretnice u automatizaciji, te su usvojeni kao alternativa utvrđenih rešenja.

Beckhoff ima jasno definisanu putanju i strategije razvoja društva i marke Beckhoff. Stalni razvoj, proizvodnja rešenja i pronalaženje novih, kreativnih ideja ili rešenja su ključni elementi za dalji razvoj automatizacije, iz tehničke i komercijalne tačke gledišta. Interakcija između različitih tehnologija automatizacije, IT, tehnologija merenja, komunikacije itd, može dovesti do nove dimenzije u području kvaliteta i više nivoa produktivnosti i efikasnosti u proizvodnji.

Više informacija o proizvodima: www.beckhoff.si.
Beckhoff Avtomatizacija d.o.o.
Distributer za Srbiju

Kompanija Beckhoff Avtomatizacija d.o.o. je ogranak matičnog društva Beckhoff Automation GmbH & Co. KG i distributer Beckhoff opreme za Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju.

Beckhoff Avtomatizacija d.o.o. koja je osnovana 2008. godine, nudi kupcima na celom području bivše Jugoslavije, osim Hrvatske, proizvode robne marke Beckhoff koja je prisutna na tržištu već 35 godina. Uz opremu, pruža korisnicima tehničku podršku, obuku i izdavanje opreme za ispitivanje.

Beckhoff Avtomatizacija d.o.o.

Zbiljska cesta 4
1215 Medvode
Slovenija
Tel.: +386 1 361 30 80
www.beckhoff.si
info@beckhoff.si 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti