Beč spreman za ViennaUP

Komentari: 0
Fotografija od: © Wirtschaftsagentur Wien/ Karin Hackl

Međunarodni startap festival ViennaUP organizuje se u Beču od 27. maja do 3. juna 2022. godine. Organizatori festivala očekuju 10.000 posetilaca iz celog sveta koji će učestvovati u 60 pojedinačnih događaja u okviru biznis festivala.

Više od 30 lokalnih i međunardnih partnera podržava ovogodišnju organizaciju ViennaUP.

Pored očekivanog rekordnog učešća tehnoloških entuzijasta, startapova, inovatora i kompanija na licu mesta organizatori festivala računaju sa podjednako visokim učešćem putem digitalnih kanala.

Festival ciljano povezuje inovacije i tradiciju, pri čemu kultura bečkih kafea igra značajnu ulogu. U četiri takva kafea, kao istorijski prvim zajedničkim radnim prostorima, biće organizovani susreti između učesnika kako bi program povezali sa jedinstvenim bečkim iskustvom. Kafei se nalaze u blizini nekoliko velikih događaja, a mesta za susrete u okviru ViennaUP će biti brendirana.

Iako je festival decentralizovan i događaji se organizuju u različitim delovima grada, neophodno je imati mesto za sastajanje, informisanje i povezivanje sa ljudima, pa će ViennaUP Homebase biti postavljen na trgu Karlsplac za sve učesnike.

„Electronic Pulse“ o uspešnim startap pričama njihovih osnivača, „High Performance Business Day“ o digitalnim poslovnim modelima, analitici velikih podataka i veštačkoj inteligenciji, „Leadership Fair“, „Tech Job Fair“, „Smart City Summit“ su samo neke od festivalskih manifestacija.

Više informacija ViennaUP.

 


0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti