58. MEĐUNARODNI SAJAM MAŠINA I ALATA ZA DRVNU INDUSTRIJU

Komentari: 0

Ove jeseni mesto susreta proizvođača nameštaja i distributera, dizajnera, inženjera, arhitekata, kao i posetilaca, kupaca i šire javnosti je na Beogradskom sajmu, na tandemskim manifestacijama – Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i Međunarodnom sajmu mašina i alata za drvnu industriju.

Prirodni resursi i potencijali Srbije, rast potražnje za drvetom kao sirovinom usled novih ekološkoh propisa, perspektiva upošljavanja sve većeg broja ljudi u ovom sektoru, uz jasnu biznis orijentaciju sajma i afirmaciju domaćih prozvođača iz oblasti drvne industrije doprineli su da sajam mašina i alata za drvnu industriju raste i predstavlja sve širu paletu proizvoda velikom broju kupaca i posetilaca manifestacije.

Najsavremenije mašine koje omogućavaju visoku preciznost primarne obrade drveta, izrade i završne obrade, kao i pilane, sušare i mehanički, električni i pneumatski alati prikazaće na sajmu kojom brzinom se inoviraju i razvijaju perspektivna drvna industrija i industrija nameštaja.

U asortimanu izložbene ponude naći će se proizvodi za građu, površinsku obradu drveta i spajanje proizvoda, okovi i ukrasi za nameštaj kao i bogat izbor tekstila, tkanina, kože i tehnološki inoviranih materijala za nameštaj.

Repromaterijali za izradu nameštaja uključujući građu, stolarske ploče, furnire, folije i repromaterijale za površinsku obradu i spajanje, čine samo deo široke palete ponude ovogodišnjeg sajma.

58. Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju tradicionalno se održava od 8. do 12. novembra 2022. godine, a istovremeno uz dan duže, od 8. do 13. novembra održava se i 58. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, kao tematski izuzetno kvalitetan i sadržajan privredni događaj, koji je u poslednjoj deceniji uspeo da na originalan i za sve učesnike najkorisniji način, spoji drvnu i industriju nameštaja sa kreativnom sferom.

Veliki broj prestižnih kompanija koje će izlagati ove godine pokazuju da je Beogradski sajam sve atraktivniji i da se vratio na mapu velikih evropskih dešavanja, a strateški pristup unapređenja biznis segmenta i jačanje poslovne posete za cilj ima konkretne rezultate, podsticaj razvoja domaće privrede i povećanje izvoza domaćih proizvoda.


 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti