57. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije

Komentari: 0

Na Beogradskom sajmu već sledeće nedelje očekuje nas još jedan vanserijski događaj, najznačajnija regionalna i evropska manifestacija u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u Jugoistočnoj Evropi.

Od 6. do 10. novembra 2019. godine u halama 1, 1A, 2, 3, 3A i 4 održaće se 57. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, dok će se od 6. do 9. novembra u hali 5 paralelno odvijati 57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije.

Šestodnevni renomirani događaj koji okupiće poslovne ljude, kompanije posvećene inovacijama, vrhunskom dizajnu, kvalitetu i funkcionalnosti nameštaja, ali i mlade dizajnere koji predstavljaju novu kreativnu i pokretačku snagu.

U novom izdanju sajam ostaje dosledan konceptu kreiranja prepoznatljivog vizuelnog i tržišnog identiteta Srbije i regiona, a internacionalni karakter potvrđuje učestvovanjem velikog broja poslovnih ljudi, kupaca, arhitekata, dizajnera i distributera iz regiona i svih krajeva Evrope.

Značajan broj prestižnih kompanija koje će izlagati ove godine uz program vrhunskog kvaliteta, jasna biznis orijentacija sajma, bogati prirodni resursi i potencijali Srbije u oblasti drvne industrije, Beogradski sajam nameštaja etabliraju na mapi
bitnih evropskih dešavanja.

Za posetioce i najširu publiku, Sajam nameštaja je prilika da vide najbolja i najsavremenija rešenja u oblasti dizajna, inovativnih tehnologija i industrije nameštaja.

Dobro došli na 57. Sajam nameštaja!

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti