53. međunarodni kongres i izložba o KGH od 30. novembra do 2. decembra u Beogradu

Komentari: 0
Fotografija od: Dragana Obradović

Pedeset treći međunarodni kongres i izložba o KGH održaće se od 30. novembra do 2. decembra 2022. godine u Belekspocentru u Beogradu, najavljeno je na sajtu Saveza mašinskih i elektrotehničkih inženjera i tehničara Srbije.

Teme kongresa i izložbe su metode, tehnologije, tehnike, standardi i softveri namenjeni integralnom projektovanju, gradnji, tehničkom pregledu, ispitivanju, monitoringu i pametnom korišćenju energetski efikasnih održivih zdravih novih zgrada i temeljno obnovljivim izvorima energije integrisanom energetskom rehabilitacijom obnovljenog postojećeg urbanog građevinskog sektora.

Kako se navodi, Međunarodni kongres i izložba o KGH jedinstvena su prilika da na jednom mestu sretnete univerzitetske profesore i nastavnike, inženjere, projektante, donosioce odluka, proizvođače, uvoznike, distributere, tehničare, studente… da posao tražite ili ponudite.

Registracija za učesnike će biti otvorena u septembru, a posetioce očekuje više od 100 sati programa.

Tri dana hibridnog kongresnog programa obuhvatiče klјučna predavanja, panel-diskusije, radionice, program za studente, osesije čije su teme zdravlјe i ugodnost; obnovlјivi izvori; energetske potrebe za grejanje, hlađenje i ventilaciju; potrošnja energije; skladištenje energije; inovativni proizvodi za KGH; optimizacija karakteristika sistema; projektovanje, rad i održavanje; izazovi postojećih zgrada, ekonomski, kulturni, pravni i organizacioni aspekti; pametni podaci; IoT, BIM, BACS; digitalni blizanci; akvizicija podataka za rad pametnih zgrada; samo-učenje; kontrola; klimatske promene; otporna sredina; cirkularnost; širenje tehničkih inovacija i dokazanog znanja; kompanijsko, sektorsko i međusektorsko učenje…

Izvor: eKapija

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti