500 učesnika na 5. kongresu kontrolera

Komentari: 0

Centralna tema ovogodišnjeg kongresa biće digitalizacija biznisa: kako digitalna revolucija menja poslovanje, koje industrije će nestati, a koje će biti radikalno izmenjene, da li će u budućnosti mašine zameniti rad kontrolera...

Peti kongres kontrolera Srbije, zakazan za 26. maj u hotelu Kraun Plaza u Beogradu, biće najveći do sada i okupiće oko 500 stručnjaka iz ove oblasti. Takva brojnost potvrđuje da je Srbija najbrže rastuće tržište kontrolinga, posle Nemačke, zemlje u kojoj je ovaj vid poslovne analize i nastao.

Centralna tema ovogodišnjeg kongresa biće digitalizacija biznisa: kako digitalna revolucija menja poslovanje, koje industrije će nestati, a koje će biti radikalno izmenjene, da li će u budućnosti mašine zameniti rad kontrolera... Jedan panel biće posvećen digitalizaciji u sektorima ljudskih resursa, a drugi digitalnom marketingu.

I ove godine na Kongresu kontrolera govore isključivo stručnjaci iz prakse, visoko pozicionirani menadžeri iz kompanija koje su lideri u svojom oblastima poslovanja. Potvrđen je nastup najviših predstavnika: Komercijalne banke, Telekoma Srbija, JTI, Microsofta, Delhaize Srbija, NIS-a, Banke Inteza i mnogih drugih.

Kontroling je novi način analize poslovanja, koji pomaže menadžerima u donošenju najboljih tržišnih odluka. Nastao je u Nemačkoj i smatra se jednim od bitnih razloga superiornosti nemačkih kompanija.

Za više informacija pogledajte OVDE.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti