ZOLLER predstavlja najnovije uređaje za merenje i testiranje, kao i softverska rešenja

Komentari: 0

"Mrežno povezivanje proizvodnih elemenata pouzdanih procesa je važnije nego ikada - u tom smislu, ZOLLER nudi savršena rešenja koja omogućavaju dosledan protok podataka o alatima tokom celog proizvodnog procesa."

Ovim rečima, Volfgang Huemer, direktor ZOLLER Austria GmbH, ukratko predstavlja ZOLLER-ovu filozofiju "Uspeh je merljiv".

„Smile“ 320 | 420 | 620 - u svakom slučaju dobro rešenje

Novi ZOLLER uređaj za podešavanje i merenje „osmeh“ dostupan je u različitim veličinama i verzijama. To mu omogućava individualno prilagođavanje potrebama korisnika.

Impresionira svojim dizajnom i beskompromisnim kvalitetom - savršen dizajn stvara pravu dodatnu vrednost.

„Smile“ sa snažnim „pilot“ hardverskim i softverskim paketima: Bez obzira koja je verzija potrebna, merni opsezi i elektronika „pilot 1.0“, „pilot 2mT“ i „pilot 3.0“ mogu se slobodno kombinovati i učiniti ZOLLER-ov „osmeh“ nepobedivim u ovom segmentu.

Uređaj za postavljanje budućnosti: „venturion“

Premijum "venturion" za podešavanje i merenje zadovoljava sve zahteve koji proizilaze iz konteksta digitalizacije, umrežavanja i sigurnosti procesa, takođe u kombinaciji sa RFID tehnologijom za proces pouzdanog prenosa podataka na mašinu.

Svestrani, modularni softver za merenje "pilot 3.0" već pruža sve što je potrebno za precizno merenje i podešavanje svakog tipa alata. „Pilot 3.0“ se smatra svetski neprevaziđenim standardom za ekonomsko merenje alata i ima sve što je neophodno za proizvodnju budućnosti.

Pored nove serije „venturion“ i „smile“ sa ergonomski i vizuelno atraktivnom ručnom kontrolom »eK«, ZOLLER isporučuje rešenja za digitalnu budućnost u proizvodnji.

Preduslov za to je konzistentan kvalitet u bazi podataka alata kako bi se osigurala pouzdanost procesa.

ZOLLER alat za upravljanje omogućava efikasno i bez grešaka pružanje podataka zahvaljujući brojnim mogućnostima uvoza iz cloud rešenja. Tako ZOLLER nudi integrisano rešenje za sve aspekte snabdevanja alatom, od kvaliteta podataka do prenosa podataka na mašinu za obradu.

ZOLLER je u međuvremenu proširio svoju vodeću poziciju kao sistem provajder i specijalista za hardverska i softverska rešenja za rukovanje alatima (podacima) u procesu rezanja.

Uz pomoć ZOLLER rešenja, alati se sada mogu fizički i digitalno snimati, meriti, upravljati, pohranjivati i proveravati tokom celog životnog ciklusa alata. 

ZOLLER AUSTRIA GmbH | Einstell- und Messgeräte
| Haydnstraße 2 | A-4910 Ried im Innkreis
Tel +43 7752 87725-0 | Fax +43 7752 87726 |
Email: office@zoller-a.at | www.zoller-a.at

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti