Zbirni transport - Logistika za široku lepezu delatnosti

Komentari: 1

Kao vodeći logistički sistem u regionu, Milšped u svojoj širokoj lepezi usluga nudi optimalna transportna rešenja za svaku delatnost.

Zbirni transport je posebno atraktivna usluga u ponudi kompanije Milšped, prvenstveno namenjena klijentima koji uvoze ili izvoze manje pošiljke iz LTL (less than truck load) kategorije. Reč je o pošiljkama koje ne zauzimaju čitav tovarni prostor, već se prikupljaju u jednom robnom terminalu i otpremaju zajedno sa pošiljkama drugih nalogodavaca do mesta prijema.

Klijenti tako plaćaju prevoz samo za prostor koji je njihova pošiljka zauzela.

Na taj način se skladišni i tovarni prostor efikasnije eksploatišu, a korisnici zauzvrat dobijaju nižu cenu usluge.

Ovi benefiti su naročito značajni za mala i srednja preduzeća, na primer za neposredne proizvođače koji samostalno izvoze svoju robu ili za ugostitelje koji imaju potrebu da redovno uvoze male pošiljke.

Bez obzira na količinu robe, Milšped garantuje vrhunsku uslugu transporta, skladištenja i carinske procedure, po najsavremenijim svetskim standardima.

Slobodno nas pozovite, kako bismo zajedno pronašli najefikasniji način da vaša pošiljka stigne do svog odredišta.

Umesto da prilagođavate količinu robe uslovima transporta, Milšped će prilagoditi uslove transporta vašim potrebama i mogućnostima. Uštedite svoje vreme i novac – poverite poslove logistike pouzdanom partneru, čije su ime i tradicija sinonim za kvalitet.

www.milsped.com 

1 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar
OSTOJA
03.08.2017 22:47
imam transportni samoutovarivač, gde vozač utovara vozi i istovara, bez ikakve druge tehnike, osim ovog uređaja, Odgovori

Ostavi komentar

Klijenti