TOYOTA VILJUŠKARI - BT Staxio familija iz TMHE se dalje širi sa još tri nova stakera

Komentari: 0

SPE120XR, SPE120XRD i SWE120XR će se pridružiti BT Staxio P- i W- serijama od Toyota Material Handling Europe. Opremljeni sa pokretnim kranom, kompaktnom šasijom i mogućnošću da manipulišu sa različitim tipovima paleta, ovi modeli su dizajnirani da štede prostor i povećaju efikasnost.

Ovo su jedinstveni modeli u kojima se kombinuje kompaktnost stakera i fleksibilnost regalnog viljuškara. Kao rezultat dobijamo svestrano rešenje koje može da manipuliše bilo kojim tipom palete, na visinama do 4,8 m.

Ova familija viljuškara se sastoji od stakera (SWE120XR), stakera sa platformom (SPE120XR) i stakera za prihvat dve palete (SPE120XRD). Mali radijus okretanja i pokretnog krana čini ovo rešenje idealnim za uske hodnike, tesne prolaze i prilagodljivi su za rad u različitim sredinama, uključujući i hladnjače. Modeli mogu da budu opciono nadograđeni sa bočnim pomakom ili pozicionerom viljuški, kako bi se povećala produktivnost.

Novi modeli stakera su visoko energetski efikasni i dostupni sa Li-ion baterijama kao opcijom. Ova tehnologija baterija je idealna za intenzivan rad sa viljuškarima, koja smanjuje potrošnju za 30%. Li – ion pruža izuzetnu dugotrajnost baterije i brzo punjenje u bilo koje vreme, eliminišući izmenu baterija u radu u više smena.

Prema svemu gore navedenom, novi stakeri će doneti fleksibilnost, bezbednost i produktivnost vašem poslovanju a uz to doneti uštede prilikom eksploatacije viluškara.

 

Eksluzivni distributer Toyota i BT viljuškara i opreme za Srbiju i Crnu Goru

Industrijska oprema d.o.o.

Banatska 28 v, 11080 Beograd (Zemun)
Tel: +381 11 30 77 087, 30 77 090
E-mail: office@indoprema.rs
Web: www.indoprema.rs
www.toyota-viljuskari.com


 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti