Svečano otvoren Moulding expo 2017 – NOVA SAJAMSKA ZVEZDA - Časopis Industrija izveštava sa lica mesta!

Komentari: 0
Fotografija od: Industrija

Međunarodni sajam alata, šablona i izrada kalupa otvara svoja vrata
 

Moulding expo 2017 održava se od 30. 05. do 02. 06. 2017Naša redakcija nalazi se na licu mesta - po drugi put, Moulding expo sajam nudi industriji prikladnu i inovativnu platformu sa preko 760 izlagača!

Ovde u Štutgartu, nalazi se veoma uticajan deo nemačke industrije, koja svoju proizvodnju bazira na izradi šablona, kalupa i specijalnih alata i koja stalno traži inovacije – naravno reč je o automobilskoj industriji.

A to je samo jedan od razloga zašto ovaj mlad sajam svoj razvoj počinje baš ovde. Da sve to ispratimo, omogućio nam je upravo organizator, kako bi naši čitaoci znali da se u sajamskom svetu pojavljuje nova zvezda!

Ovo je svima jasno: proizvođači alata proizvode alate. Ali malo ljudi shvata da ovi alati mogu biti High Tech kalupi za merenje težina i do nekoliko tona i ubrizgavanje plastike na odstupanja od samo hiljaditih delova milimetara ili za probijanje i preoblikovanje teških metalnih i masivnih delova.

Alati, šabloni i kalupi su skriveni šampioni industrijske proizvodnje.

Moulding expo je mlad sajam, koji je svoju premijeru imao 2015. godine kada je već bilo veliko interesovanje izlagača i posetilaca. Zamišljen je kao dvogodišnja manifestacija.

U junskom broju časopisa Industrija čitajte opširnije o ovogodišnjem sajmu Moulding expo. 

O Autoru

Nikola Mirković

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti