Stručnost kompanije NTN-SNR na poljoprivrednom tržištu je dostupna svim proizvođačima

Komentari: 0

NTN-SNR otvara svoju stručnost i iskustvo u poljoprivrednim mašinama za sve proizvođače u sektoru strukturiranjem namenske komercijalne ponude od 80 proizvoda, uključujući ležajeve, ležajne jedinice, rešenja za zaptivanje i održavanje. Radeći sa najvećim i najzahtevnijim proizvođačima na svetu nekoliko decenija, NTN-SNR je priznati stručnjak za obradu tla i žetvu. 

Nudi izuzetno robusne i pouzdane proizvode koji osiguravaju optimalnu upotrebu mašina u teškim okruženjima. Bilo za rasipače, kosačice ili balirke, NTN-SNR je razvio niz specifičnih proizvoda koji zadovoljavaju potrebe proizvođača mašina.

NTN-SNR objavljuje ovu ponudu za proizvođače OEM-a širom Evrope i ima za cilj da je plasira na ovo tržište sa ambicioznim ciljevima rasta.

NTN-SNR proizvodi priznati od vodećih proizvođača poljoprivrednih mašina

Stručnost koja služi svim proizvođačima u sektoru

NTN-SNR je nekoliko decenija sarađivao sa vodećim evropskim i američkim proizvođačima poljoprivrednih mašina, snabdevajući ih ležajevima i ležajnim jedinicama, uključujući tehničku stručnost, posebno dizajniranu za čitav poljoprivredni ciklus.

NTN-SNR se tako obraća svim proizvođačima na evropskim tržištima kako bi im omogućio da u svoje mašine ugrade najčvršće i najpouzdanije delove bez potrebe da prolaze kroz skupe faze razvoja. Odnos poverenja postoji sa Kuhn-om, svetskim liderom u poljoprivrednim mašinama već 40 godina.

„Duži radni vek i stalni kvalitet isporučenih ležajeva za nas su dragocena imovina“, kaže Bernard Jacob, vodeći kupac u KUHN-u. „Slično tome, u pogledu inovacija, trajni tehnički i komercijalni odnosi između projektnih timova naše dve kompanije, reaktivnost i kvalitet ovih odnosa omogućavaju nam da napredujemo i finalizujemo svoje projekte“, dodaje on.

Sveobuhvatna ponuda u rasponu od standardnih proizvoda do najnovijih inovacija

NTN-SNR nudi 80 proizvoda u svom katalogu za vučne mašine, uključujući najnovije inovacije, što ga čini neophodnim i priznatim stručnjakom u ovoj oblasti. Uključuje ležajeve kosačica, koji se prodaju nekoliko decenija, najnovije inovacije u zaptivkama, integrisane glavčine, ugradne ležajeve i pumpe za podmazivanje.

Svi predloženi proizvodi sa liste mogu se isporučiti u roku od 48 sati na čitavom dotičnom području. Pored toga, specifično pakovanje se koristi za male porudžbine, čime se novim kupcima omogućava izrada prototipa.

Konačno, tehnički timovi NTN-SNR mogu da usvoje proizvode kako bi ih prilagodili.

Tehnologije razvijene za sve zahteve

Obrada tla

NTN-SNR je dizajnirao Agrihub (integralnu glavčinu za disk mašine), koji se sastoji od ležaja visokih performansni u sklopu sa dvorednim kugličnim ležajem. Strana izložena zagađenju opremljena je sistemom zaptivanja sa 8 brisača koji štiti ležaj tokom celog njegovog životnog veka.

Ovo rešenje se takođe ističe robusnošću i velikom otpornošću na udarce zahvaljujući kućištu od nodularnog livenog gvožđa sa ležajem koji pruža najveću nosivost na tržištu. Za rotacionu drljaču, NTN-SNR takođe nudi konusno-valjkaste ležajeve sa poboljšanom preciznošću za brzu montažu, a za setvu, ugaone kontaktne kuglične ležajeve sa dodirom u 4 tačke za precizno vođenje.

Performanse i zaptivanje

NTN-SNR je već pokazao izuzetnu pouzdanost i performanse svojih ležajeva za kosilice. Njihova tehnologija kugličnih ležajeva (jednorednih ili dvorednih) i doživotno podmazivanje osiguravaju vrlo veliku brzinu rotacije.

Za balirke i kombajne, paleta zaptivki NTN-SNR pogodna je za sve tipove okruženja. LLU zaptivka pruža optimalne performanse; L3 zaptivke (3 nitrilna brisača) i L4 zaptivke (3 nitrilna brisača i lavirintni prsten) dizajnirani su za visoko zagađeno i vlažno zemljište.

Najnovija AGR zaptivka se sastoji od zaptivke od nitrilne gume sa 3 brisača zajedno sa presovanim metalnim zatvaračem montiranim na unutrašnjem prstenu, koji sprečava nakupljanje prljavštine i koji je dovoljno robustan da pruža optimalnu zaštitu od kamenja.

Jednostavnije održavanje za optimalan rad mašina

NTN-SNR nudi rešenja za podmazivanje koja pojednostavljuju održavanje i garantuju optimalan radni vek opreme. Posebno nudi pumpu za podmazivanje, koja se može programirati putem pametnog telefona / tableta.

Ova svestrana pumpa se može koristiti i za višelinijske sisteme ili za progresivne distributere. Njena veličina omogućava da se instalira na bilo koju mašinu na vozilu.

NTN Europe
NTN-SNR Roulements

51 rue des Docks
69009 LYON
www.ntn-snr.com

















 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti